Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny
Podczytywałam Was cały weekend, ale jakoś tak nie było czasu napisac
Falka gratulacje!!!! :***
Najki ja tez nic nikomu nie powiedziałam z rodziny, strasznie mnie juz to męczy, tym bardziej ze rodzina i znajomi juz naprawde ostro się pytaja o 2 dzidzie, wiec zaczełam już wszystkich unikac, zeby nie musiec się tłumaczyć. Bardzo zle to wszystko znosze, z moim m. bardzo zle sie układa, in vitro u nas wszystko zepsuło....
Agatek ojj lekarze w szpitalu są okropni, uwazaja, ze wszystko wiedza i sa najwazniejsi na swiecie, a mam wrazenie, ze pracuja tam niedorobieni lekarze, do ktorych prywatnie pacjenci by po prostu nie przyszli, Powiem Ci tak, ze mialam w rodzinie przypadek krwiaka, ktory był na połączeniu macicy z łożyskiem, nie wiadomo było, co z tego będzie, ale się udało donosic, krwiak zanikł, dziecko ma 7 lat juzwiec u Ciebie tez bedzie dobrze, uda się napewno!!!! trzymam kciuki
Iga mysle, ze w ciaze spokojnie mozesz juz zajsc po takim czasie, ale pytanie czy to nie za mała róznica wieku? mam kolezanki co rok po roku maja dzieci i mowia, ze tragedia, ze jednak by sie nie zdecydowały tak szybko, no ale tosama juz musisz zdecydowac
Ann super, ze już jesteś po transferze, trzymam kciuki zeby sie dzieciaczki przyjeły!!!![]()

Przypuszczałam 0.100 :'(
Nigdy o czyms takim nie słyszałam. Jak to podzielony na2? Jak masz amh 1,7 i przez 2.... nie bardzo to czaje. Mi nic nigdy lekarz takiego czegos nie mówił.Dziewczyny czy wy wiecie coś o dzieleniu wyniku amh na 2 ???????? Pierwsze słyszę ale właśnie moja przyjaciółka odebrała w polsce wynik i wyczytała na forum ze trzeba go podzielić na 2 ? Nie potrafię jej pomóc bo ja mam wszystkie wyniki z niemiec i nie mam pojęcia ... moze.która coś wie na ten temat ?![]()