martka83
Fanka BB :)
Wlasnie w aptece szukalam ale nie mieli, dzisiaj w pracy mam imbir i juz z herbata wypiłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie w aptece szukalam ale nie mieli, dzisiaj w pracy mam imbir i juz z herbata wypiłam
W zeszłym tygodniu wymieniali nam piony i faktycznie była kartka,że jednego dnia nie będzie wody i nie można korzystać z WC,ale byliśmy wtedy w pracy,więc to nie był kłopot. Co prawda kartka była w sprawie poniedziałku, ale oo bulgotaniu e kranie wnoszę,że wody nie było codziennie. I dziś znowu :-\ Dzwonię do męża i pytam czy widział jakaś kartkę na dole, na co on: "Przecież wiesz,że nawet gdyby kartka była na całe drzwi,to bym na nią nie zwrócił uwagi".A rachunek zaplacilas?
W klinice się podmyjesz.
W zeszłym tygodniu wymieniali nam piony i faktycznie była kartka,że jednego dnia nie będzie wody i nie można korzystać z WC,ale byliśmy wtedy w pracy,więc to nie był kłopot. Co prawda kartka była w sprawie poniedziałku, ale oo bulgotaniu e kranie wnoszę,że wody nie było codziennie. I dziś znowu :-\ Dzwonię do męża i pytam czy widział jakaś kartkę na dole, na co on: "Przecież wiesz,że nawet gdyby kartka była na całe drzwi,to bym na nią nie zwrócił uwagi".
I ja faktycznie to wiem - dla mojego męża takie przyziemne rzeczy nie mają kompletnie znaczenia. Poradził,żebym się umyła w wodzie mineralnej :-)
Dobry pomyśl. Ale w klinice nie będziesz miała możliwości się podmyc? Ja mam 80km do kliniki i zawsze przed wizyta szlam do łazienki żeby po podróży się odświeżyć.
A dziękuję. Jeszcze egzystujeDzien dobry Moje Drogiepiekny dzionek za oknem mamy
Butterfly powodzenia. Niech sie kropek wgryzie na 9 miesiecy :*
Olusja, Szila, kasia_basia cudownych widoczkow :*
Kinia, Monia_IBA bet na wysokościach
Agatek trzymaj się i lez plackiem.Bedzie dobrze:*
Westi jak sie masz?
Butterfly Powodzenia !!! od dziś będziesz w ciąży na 9 miesięcy
olusja1987 , szila09, kasia_basia , Pięknych widoczków życzę
kinia, Monia, Wysokich bet !!!!!!!!!!!
Agatek najważniejsze że ciąża żywa, ładnie leż bedzie dobrze !!!! &&&&&&&&
A ja czekam do pon i decyzji czy bedzie crio w przyszlym tygodniu(oby oby oby). Ale emocje na forum nie pozwalaja ochłonac i odetchnąć.A dziękuję. Jeszcze egzystujebywało lepiej.
A jak u Ciebie ?