butterfly1331
Moderator
Oby,bo aż mnie mdli z nerwów :-( Do tego nadal czuję te jajniki:-\Butterfly,
Nie zadzwonia !!!!!!!!dzisiaj WASZ dzien,bedziemy razem marudzic przez kolejne 2 tyg.:-)
A jak u Ciebie- jak się czujesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby,bo aż mnie mdli z nerwów :-( Do tego nadal czuję te jajniki:-\Butterfly,
Nie zadzwonia !!!!!!!!dzisiaj WASZ dzien,bedziemy razem marudzic przez kolejne 2 tyg.:-)
Czyli same przyjemnościKochana bol piersi to nic w porównaniu z tym bólem jak maluszek Cię kopnie w późniejszym czasie np w wątrobę albo żołądek. Ja teraz mam problem ze snem bo właśnie całe flaki mnie w środku bolą . To dopiero katorga.
Trzymam kciuki, zrobilas wszystko co mogłaś, o ktorej wynik?Ja juz po becie czekam na wynik.... Łzy cisna mi sie do oczu... Obawiam się ze nic z tego(
Za jakieś 2 godziny powinnam mieć...Trzymam kciuki, zrobilas wszystko co mogłaś, o ktorej wynik?
Spróbuj jeszcze cukierków imbirowych! Mi pomagałyJa dzisiaj zaliczyłam chrzest kibelka z rana, ale przypomniałam sobie, ze przeciez jakies 15 min wcześniej połknęłam tabletki i ze nie chcę ich stracić, więc głębokie wdechy wydechy i mówię"stop"!odkrylam ze landynki pomagają, tylko trzeba jeść jeden za drugim
![]()