Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie w weekend i święta same konowaly w pracy a lekarze na majowce . Dziś będzie lepiejAgatek poczekaj spokojnie do rana. Mam kilka nieprzyjemnych doświadczeń z weekendowego wybierania się do szpitala. Traktowanie pod tytułem "po co tu przylazlaś?". Za każdym razem następnego normalnego dnia sytuacja się diametralnie zmieniała. Przychodzili normalni lekarze i już podejście było właściwe. Kto dostaje dyżury w długi weekend? Powodzenia, będzie dobrze [emoji4]
Tak, właśnie tyle minimalnie beta powinna przyrosnacAnne wypoczywaj, zazdroszcze Ci widokow. Tam jest tak pieknie!
Dziewczyny które ostatnio szczesliwie betowaly, mozecie mi przypomniec jak wygladaly Wasze przyrosty bety? Co 48h powinno sie podwoic conajmniej 66% prawda?
Ja wiem...i ostatnio bardzo tego wsparcia potrzebuje. Ale ja chyba, wbrew pozorom, jestem skryta..
Chciałam jej powiedzieć, ale miała taki dobry humor, że nie mogłam znaleźć odpowiedniego momentu - żeby jej go zepsuć...Jak znów zapyta "kiedy dzieciaczki?" to może wtedy..