Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki mialam problemy internetowe, ale jestem i moja sytuacja wyglada nastepujaca:
Leze, nie krwawie (oprocz poranka, ale Wam pisalam), nic mnie nie boli ani brzuch ani krzyz...
Mam nadzieje, ze jak juz te krwawienia sie nie pojawia to lada moment bede lezec w domku, bo okropnie tesknie za synkiem :-( cos okropnego...
Dzisiaj tak sie za nim rozwylam, szloch taki, ze hej...
Dziewczyny no i martwie sie o dzidziusia, czy z nim wszystko dobrze? Czy zyje??[/QUOTE
Agatek,to dobre wiesci,krwiak sie moze juz oczyscil i nareszcie bedzie spokoj.trzymam kciuki.z dzidzia jest na pewno ok .tylko spokojnie.teraz sie musisz o siebie martwic.
2
Dziewczynki mialam problemy internetowe, ale jestem i moja sytuacja wyglada nastepujaca:
Leze, nie krwawie (oprocz poranka, ale Wam pisalam), nic mnie nie boli ani brzuch ani krzyz...
Mam nadzieje, ze jak juz te krwawienia sie nie pojawia to lada moment bede lezec w domku, bo okropnie tesknie za synkiem :-( cos okropnego...
Dzisiaj tak sie za nim rozwylam, szloch taki, ze hej...
Dziewczyny no i martwie sie o dzidziusia, czy z nim wszystko dobrze? Czy zyje??
Dziewczyny ja tutaj wariuje bez synka, oszaleje, pol dnia rycze i rycze i rycze, chociaz wiem, ze nie powinnam. Pierwszy raz rozstalismy sie na tak dlugo. Nie panuje nad soba. Zawsze bylam uczuciowa, mam tzw "lzy na wierzchu"No jasne że zyje! Dzidziuś da rade! Tylko mamusia musi się pozbierać i zrobić ze sobą porządek. Co to za myślenie! W listopadzie mam zamiar zastać ciocia malej Agatkiglowa do góry.
Dziewczyny ja tutaj wariuje bez synka, oszaleje, pol dnia rycze i rycze i rycze, chociaz wiem, ze nie powinnam. Pierwszy raz rozstalismy sie na tak dlugo. Nie panuje nad soba. Zawsze bylam uczuciowa, mam tzw "lzy na wierzchu"
Koszmar!!!
W zasadzie zadne... Nic sie nie doszukala ale zaproponowala zeby wykluczyc wszystko...[/QUOTE][QUOTE="westaice, post: 13980282, member: 1638żeby ]Jakie wskazania do histeroskopii?
Ew przestań.![]()