Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahaah glupku Ty! Po pierwsze 60 baniek zgarniam ja i rzucam prace w pizduMadzionga, bo Ci nastukam jakie przestały istnieć!
Ja się zastnawiam jak to teraz będzie za tym 4 razembo z każdym razem jest coraz gorzej
1. Transfer dwóch słabych zarodków
2. Jeden zarodek slaby-nie było transferu
3. Żadna komórka się nie zapłodniła (jedna diploidalnie)
4. Na to wychodzi, że... nie będzie nawet punkcjitak obstawiam i czuję
mogę postawić na to te 60 baniek, które jutro wygram
![]()
To moze odstawie juz dzis? Juz 6 pelnych dni biore..dzis jest 7. W ogole Miro powiedzial najpietw zeby brac 6 dni a potem na wizycie ze 8..moge sobie odstawic juz?
Hahaah glupku Ty! Po pierwsze 60 baniek zgarniam ja i rzucam prace w pizduale spoko poddziele sie z Toba
a po drugie wierze ze teraz ten doktorek da z siebie wszystko i beda dorodne jajca, ladne zarodki i transfer. A pozniej ladna beta i nudnych 9 miechow ❤
Wow! Udalo mi sie w koncu odp z tego glupiego teflonu!!

ale później stwiedziłam, że tych groszy by nie zauważył 
Jasny gwint. .....Madzionga, bo Ci nastukam jakie przestały istnieć!
Ja się zastnawiam jak to teraz będzie za tym 4 razembo z każdym razem jest coraz gorzej
![]()
4. 10 pobranych komórek, 6 się zapłodni pięknie, podadzą ci dwa swiezaki, reszta sie ładnie zamrozi i będzie czekać na mamę przynajmniej rok na zimowisku; taki obstawiam scenariuszMadzionga, bo Ci nastukam jakie przestały istnieć!
![]()
I to w tej gorszej opcji4. 10 pobranych komórek, 6 się zapłodni pięknie, podadzą ci dwa swiezaki, reszta sie ładnie zamrozi i będzie czekać na mamę przynajmniej rok na zimowisku; taki obstawiam scenariusz![]()
Megi zadzwon na ogolny nr i popros o polaczenie z koordynatorem w sprawie zmiany realizatora. A jak sie nie uda no to bierz Invimed. Tez bralam pod uwagr. Wszystko lepsze niz Invicta..Najki - dzwoniłam wczoraj po tym jak napisałaś ze są miejsca wolne - wogole tego nie brałam pod uwagę wiec dzieki za info. Jutro zadzwonię do nich jeszcze raz, mam czas do 10 bo potem mam wozytę w swojej klinice i wtedy muszę zlozyc juz wniosek o zmianę. Jak nic sie nie dowiem jutro to idę do InviMedu. A czy w Novum nie musi byc przerwy miedzy stymulacjami? Ty wogole jeszcze nie miałaś okresu?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Takkk i ogólnie rzecz biorąc jesteśmy zdrowi, fajnie co?Jasny gwint. .....
A stymulują Cię za każdym razem inaczej .? Zmieniają protokół leki .?
Hahahaha świruska kochana ❤Ja tak właśnie odstawiłam w Krakowie , tak kazaliJak najpierw kazał 6 to dajesz
Nie no serio, przeczuwam coś tak śmiesznego, że aż mi ręce opadnąostatnio było też rzekome zakażenie hcv, ciekawe co teraz
No ej podziel się. Wiesz, że ja jak Ty nie wiedziałąś czy dostaniesz telefon z invicty tak mi Ciebie było szkoda i jak grałam w lotto też była kumulacja to mówiłam, że dam Ci na te 2 podejścia jak coś haha. Tylko zastanawiałam się jak powiem M. że co daje koleżance z forumale później stwiedziłam, że tych groszy by nie zauważył
także jak coś to pamiętaj o mnie
TA,TA,TA yhy taOn się praktycznie nie postarał
Bo nie ma o co się starać
chyba, że ten zamiennik clo coś zdziała
![]()

Nie fajnie bleeeeee paskudnie.Takkk i ogólnie rzecz biorąc jesteśmy zdrowi, fajnie co?
madzionga, hahahahaha :* dzięki![]()