Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MoznaAgatek super!!! Oby już wszystko było OK. I bez stresów!
ejj, nie wiem czy nie głupie pytanieA można dostać @ biorąc luteine? Brzuch mnie boli jak na @ :/
Tak czy siak dziś już jej nie łykam!
To się cieszJa w ogóle nigdy tego nie łykałam (po za procedura in-vitro), nie miałam problemów z miesiączkami ani IUI itp...i się nie znam
no to chyba @ nadchodzi!![]()
Mi doktorek powiedział, że jeśli @ wypadnie po 10 czerwca to na in vitro z refundacją będzie za późno.
:*:*:*
Ja przez to też nie szłam do tego kuzyna, póki mała była mała.. ale swoją drogą ta ich córa jest tak śmieszna.. nie taki typowy bobas tylko jak chłopiec, któremu założono sukienkęInaczej jak taki maluch świeży, a inaczej już większe też..
A jeszcze inna sprawa, że moja rodzina mnie nie boli, tylko M.. nie wiem czemu tak mam, może dlatego, że tam aż tyle dzieci jest..
Ten kuzyn też młodszy ode mnie 3 lata.. ma 22;/
Ale tak jak mówisz.. też będziemy przynudzać z tymi wszystkimi matkami w piaskownicy..
Ann, :*:*:* jak tam Mamuśka?Jak dla mnie nie musisz nawet robić bety
wiem, że jesteś w ciąży
![]()
Ale w jakim celu to łykałaś? Żeby miesiączki uregulować?To się ciesz
Zaczynałam od duphastonu, ale źle się po nim czułam. Potem provera, ale po 6 miesiącach nie działała na mnie i luteina od 4 latdp. Plus taki, że jak jakiś wyjazd był czy coś to sobie @ ustawialam nią.
![]()