Westaice dziękuje ślicznie !! Trzymam kciuki za resztę .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też zaraz kawę będę piłaA ja leze, piję kawe przez slomke (wymysl mojego meza, zebym sie nie podnosila), mam przygotowane kanapki, owoce, ciastka, sok, ksiazki, dwie pary okularowdobrze, ze mam tv w sypialni bo bym chyba sie zanudzila...
Jeszcze powinien ci 2 palmy wstawic,piasek rozsypac i jakiegos fajnego M.zeby wachlowal w ramach klimatyzacjiA ja leze, piję kawe przez slomke (wymysl mojego meza, zebym sie nie podnosila), mam przygotowane kanapki, owoce, ciastka, sok, ksiazki, dwie pary okularowdobrze, ze mam tv w sypialni bo bym chyba sie zanudzila...
Dziewczyny jest sens dzwonić do dr skoro od wczoraj nie mam tych ala plamien?
No właśnie się zastanawiam nad tym. Bo to nawet nie można nazwać plamien, bo wkładki czyste były. Tak czy tak dopiero po 9 bym dzwoniła bo teraz i tak nie odbiorąNie znam sięAle zadzwonić nie zaszkodzi.
Musze podsunac mu ten pomyslJeszcze powinien ci 2 palmy wstawic,piasek rozsypac i jakiegos fajnego M.zeby wachlowal w ramach klimatyzacji![]()
![]()