Dobrze, że moje labolatorium robi wyniki szybko i umieszcza online - jutro zniosę jajo albo dwaRobimy bunt toaletowy?
Po40 będzie dobry przyrost!
Anika na świnkach w zdluz Wisły bryka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze, że moje labolatorium robi wyniki szybko i umieszcza online - jutro zniosę jajo albo dwaRobimy bunt toaletowy?
Po40 będzie dobry przyrost!
Anika na świnkach w zdluz Wisły bryka![]()
Też u niej byłam.Zygler- zakręcona kobieta, ale rzeczowa.
Jeśli wszystko będzie ok to poproszę ją o proaadzenie ciąż bo tu gdzie misszkam (100km kd Warszawy) mam wrażenie, że słabo z szeroko pojętą wjedzą - standardowy zestaw badań + 10 zł do opłaty za wizytę za przepisanie leków.Też u niej byłam.
No trafi! Z nadmiaru emocji jak wysoki wynik zobaczysz!
Kobieto juz e pociągu widziałaś![]()
No wcale w tym pociagu nie musialo byc to o czym myslimy,rozkladalam to z kate na czesci pierwsze i dzisiaj wg.niej mogl byc koniec implantacji.wiec spokojnie,w srode powinna byc juz Beta,nie wiem czy zrobie...mam juz lekko zryty beret od robienia Bet.No trafi! Z nadmiaru emocji jak wysoki wynik zobaczysz!
Kobieto juz e pociągu widziałaś![]()
Nie da się tego rozłożyć. To biologia. Natura. I nic nie ma schematu.boje
No wcale w tym pociagu nie musialo byc to o czym myslimy,rozkladalam to z kate na czesci pierwsze i dzisiaj wg.niej mogl byc koniec implantacji.wiec spokojnie,w srode powinna byc juz Beta,nie wiem czy zrobie...mam juz lekko zryty beret od robienia Bet.![]()
![]()
![]()
Ja nie miałam w ogóle. Ciesz sie poki co, bo mdłości lubią dopadać po 7tcDziewczyny, w którym tc miałyście mdłości i czy w ogóle miałyście. Bo u mnie cisza![]()