butterfly1331
Moderator
Im bliżej, tym bardziej się boję. Ale bardzo bym nie chciała, żeby okres mi dał odpowiedź, niech to się nie wyjaśnia w ten sposób :\Jesz c ze chwila i będziesz wiedziała :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Im bliżej, tym bardziej się boję. Ale bardzo bym nie chciała, żeby okres mi dał odpowiedź, niech to się nie wyjaśnia w ten sposób :\Jesz c ze chwila i będziesz wiedziała :*
Kate policz mi ile wynosi mój % mam 27 lat mąż 30 problemem jest nasienie i w lewym jajniku endometrioza.współczynnik implantacji to nie to samo co succes rate, ale warto sobie policzyć:-) poprawi Ci się humor. http://www.ivfpredict.com/index-1.html Na procedurę można mieć max. 40% - 50 Ja miałam 36% :-)
Nie ma tam pytan o klase zarodków, to jest statystyka iluś tysięcy kobiet.. Policzyłam Ci tez 36% zakąłdając ze staracie się do 3lat i endo to jedyny problem:-)
Dziękuję. Moje szanse oceniono na 9%
Dziś będę dzwonić do pani doktor - ciekawe co powieA ciąża jest! I to najważniejsze![]()
Zaprosi na usgDziś będę dzwonić do pani doktor - ciekawe co powie![]()
Zagielas statystykęU mnie na 25%![]()
Kalkulator jak widać szwankujeDziękuję. Moje szanse oceniono na 9%
Jesteś dla mnie dużą nadzieją! Dobrze doczytałam, że Novum i dr Zygler?Dziewczyny
Nie wiem, czy wam to potrzebne - bo z tego co tu czytam to same silne "baby" tu są, ale podsumuję ku pokrzepieniu;
- 41 lat
- 3 podejścia z ogromnymi nadziejami (bez skutku)
- 4 ostatnie z najmniejszymi szansami (tylko 2 zarodki)
- żadnych objawów
.... i jednak się udało (jak na razie)
Wszystkie osiągnięcie swój cel, jak nie teraz to za następnym razem.