G
Gość
Gość
Ewunka a Ty na ile w koncu sie decydujesz zarodkow?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No bliziutko. .az brzuch zaczyna boleć ze stresu...a obiecałam sobie ze teraz na luzie podchodzę...glupia ja..Koralik juz bliziutko! Przyjmą się! Będzie dobrze :*
A u mnie to były trzydniówka - jeden 8 komórek, a drugie 10, ale jak patrzę na zdjęcie to może jest ich więcejCo ty z tym prg? :-) ładny jest. Sprawdziłam swoje wyniki ja 9dpt(5dniowego szkraba) miałam 62. 13dpt(3dniowego) to jak 11dpt blastki to akurat ok. 80 x2 = 160. Prg ładny:-) nie ma reguł:-) nie doszukuj się, jak chcesz ja ci zaraz znajdę powód do zmartwień![]()
Raźniej będzie :*Te słabe czasem dzielą się na 2będziemy razem oczekiwać na betę
Wszystko zależy ile ich będzie i jakie i co powie embriologEwunka a Ty na ile w koncu sie decydujesz zarodkow?
Wszystko poniżej to na moje oko jest dobrze .![]()
Pytałam po raz kolejny. Wszystko ok? Bo mój wpis został doszczętnie olany
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zadreczaj się nie rozkladaj tego na części. .... jest beta jest przyrost teraz 3 beta wizyta serduszkowa i dalej do przodu! !!On wg norm jest taki jakbym była w ostatnim trymestrze