OczywiścieNie zadreczaj się nie rozkladaj tego na części. .... jest beta jest przyrost teraz 3 beta wizyta serduszkowa i dalej do przodu! !!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
OczywiścieNie zadreczaj się nie rozkladaj tego na części. .... jest beta jest przyrost teraz 3 beta wizyta serduszkowa i dalej do przodu! !!
Ja sie nie znam na tej glukozie, wiec nie odpowiem.![]()
Pytałam po raz kolejny. Wszystko ok? Bo mój wpis został doszczętnie olany
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Może okazać się ze będzie jeden to co ja się będę zastanawiać czy 2 czy 3 ......Wszystko zależy ile ich będzie i jakie i co powie embriolog

wszystko dobrze:-) ja miałam takie same wyniki, potem robi się około 30tc jeszcze. Ja miałam glukometr, bo świrowałam już i nie robiłam w 30tc.![]()
Pytałam po raz kolejny. Wszystko ok? Bo mój wpis został doszczętnie olany
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno ma. To stara, naturalna metoda na poprawę płodności. Mój mąż pił. Sporo o tym czytałam. A Ty uważaj,bo możesz go pić tylko do owulacji. Potem przerwa do początku cyklu, ponieważ olej z wiesiołka w przypadku ciąży powoduje skurcze macicy.Dziewczyny mnie z tego kalkulatora wyszło 46 % ale wierze w to jak i w chiński kalendarz płciczyli wcale
Mam pytanie co do oleju z wiesiołka, dla kobiet jest podobno dobry, zastanawiam sie czy jest sens zeby m. Tez go łykał? Ma jakiś wpływ na jakość nasienia?
Hej Iga przygotowywałam sie w tym cyklu do crio, ale mi nikt tańców nie odprawiał jak Westi i endo nie urosło w 12 dc miało 7 mm, a 4 dni pozniej i zwiększonym estrofemie, acardzie i polfilinie (czy jakoś tak) ledwo dobiło do 8, ale juz zaczęło sie zmieniać i doktor powiedział, ze szkoda ryzykować zarodka. Nie pomogły tez plastry borowinowe, wino i migdały teraz łykam dupka i czekam na kolejny cykl. Miałam nadzieje dołączyć do pozytywnie zafasolkowanych w tym miesiącu, zwłaszcza, ze początek maja okazał sie wysypem pozytywnych bet. No, ale czerwiec też będzie piękny! I wszystkie się w końcu doczekamy tych upragnionych II kresekWitaj Mavi. To teraz będziesz miała krio?
Orzechy brazylijskie,androvit plus ,l-karnityna, wit c to zestaw mojego m, troche pomogloKate_p7 ekspercie napisz mi proszę jak poprawić nasienie, ktore ma krótką żywotność i kiepską jakość? Oczywiscie jak młody ci pozwoli na kilka minut na forum ;-)