Czesia357
Fanka BB :)
Nom ale nie polecam. 3 godzinne oczekiwanie na izbie przyjec po duzym krwawieniu. Jak wstrzasnie Toba lekarz od razu nauczysz sie zwolnic,uspokoic i myslec o tych tyci serduszkach.A masz jakis magiczny sposób na wyłaczenie?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nom ale nie polecam. 3 godzinne oczekiwanie na izbie przyjec po duzym krwawieniu. Jak wstrzasnie Toba lekarz od razu nauczysz sie zwolnic,uspokoic i myslec o tych tyci serduszkach.A masz jakis magiczny sposób na wyłaczenie?![]()
hehe ostatnio wogole go nie widziałam ;pEwelin spokojnie, pomysl ze może młody Z będzie na wizycie![]()
Ja i tak na wolnych obrotach działam. Jak to M mowi - Ty praktycznie już nic nie robisz w domu.Nom ale nie polecam. 3 godzinne oczekiwanie na izbie przyjec po duzym krwawieniu. Jak wstrzasnie Toba lekarz od razu nauczysz sie zwolnic,uspokoic i myslec o tych tyci serduszkach.
Tak cos czułamEwelin, ja mam niemal zaraz po wschodzie słońca - 7.30.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w rodzinie kuzyna żona zachodziła i traciła i okazało sie ze organizm u niej wytwarza przeciwciała i traktuje ciąże jak ciało obce które usuwa z organizmu.Kuzyna żona musiała brać jakieś zastrzyki szczepionki z krwi męża zrobione żeby jej organizm nie wytwarzał przeciwciał i w końcu sie udałoPierwszy raz doszlam do bijacego serduszka, chyba 6 tc. Na nastepnej wizycie juz nie bilo.
Drugi raz, beta urosla do 300 i zaczela spadac.