Mnie też boli, najbardziej w nocy, ale nie myślę o tym w czarnych kategoriach.Dziękuję :-* Chociaż sprawa chyba przesądzona, coraz bardziej jeździ mi po brzuchu, coraz bardziej boli i chyba wkrótce mnie zaleje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie też boli, najbardziej w nocy, ale nie myślę o tym w czarnych kategoriach.Dziękuję :-* Chociaż sprawa chyba przesądzona, coraz bardziej jeździ mi po brzuchu, coraz bardziej boli i chyba wkrótce mnie zaleje![]()
Dziękuję, Ewelin. Teraz przeszło. Póki co mnie nie zalało. Oby tak zostałoU mnie też było jeżdżenie i jeszcze ból jak na @. Niestety organizm wie, że w tych dniach powinien wystąpić @ i psychika jeszcze do tego dochodzi.
Butterfly głowa do góry, musisz uwierzyć w Kropka :*
Mam się czuć wykluczona?dobra zostane przy rybce tylko
Butterfly mbie bolał strasznie. Do tego jajniki. Byłam przekonana, że nic z tego. Tym bardziej, że transfer miałam 23 dc i termin @ wypadl mi w 5dpt. Póki co jeszcze nie przyszła. Nie powiem najadlam się strachu. Dzisiaj tez. Ale te bóle mogą wróżyć zarówno kropka jak i @. Nie stresuj się tym. Wspomóz się nospa. :* tylko brak boli tez Cię będzie niepokoil :*
Masz rację, nie było objawów, to też się martwiłam, teraz boli mnie brzuch, to się boję. Rany boskie, ta huśtawka mnie wykończy :-\ Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz i bóle przeszły. Niech te nasze Kropki vel Robale rosną zdrowo!☺