Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
4 morule,jutro robie termin w mojej starej klinice ,musi mi to ktos poukladac,zrobie te NK jeszcze raz bo nie wiem gdzie stoje,histeroskopie sprobuje tez,moze po 2,5 roku cos sie zmienilo.
Kochane a powiedzcie mi jak to jest ze sportem przy stymulacji chyba nie trzeba sie jakos ograniczac bo wlasnie zaraz jade prowadzic zajecia z aqua aerobiku i sie zastanawiam czy moge tak jak zwykle pelna para skakac czy raczej na lajcie pokazac i stac![]()
No i bardzo dobrze wstajemy i walczymy dalej !!! Tak trzeba mieć plan.4 morule,jutro robie termin w mojej starej klinice ,musi mi to ktos poukladac,zrobie te NK jeszcze raz bo nie wiem gdzie stoje,histeroskopie sprobuje tez,moze po 2,5 roku cos sie zmienilo.
A mnie ciagnie do gofra ze smietana i malinkami i rybki z frytkamiDziewczynki a nie znacie jakiejś stronki z gotowaniem na parze?Coś mnie ostatnio ciągnie do takiego gotowania
![]()