ewelin86
Fanka BB :)
DziękujęLink do: Przepisy i porady kulinarne tu jest wszystko i gotowanie i koktajle, sama korzystałam wiele razy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękujęLink do: Przepisy i porady kulinarne tu jest wszystko i gotowanie i koktajle, sama korzystałam wiele razy
A mnie od niedzieli kebeba na frytkach sie chceA mnie ciagnie do gofra ze smietana i malinkami i rybki z frytkami![]()
Mnie jakis czas temu meczyla pizza,no i zamowilismy z nowej pizzerii. Pizza byla obrzydliwa,ani nie pachniala,ani nie smakowala fuj. Za to odbijala mi sie i zgage po tym mialam przez cale popoludnie i cala nocA mnie od niedzieli kebeba na frytkach sie chce![]()
Uwielbialam kapuste kiszona ale teraz tak mi smierdzi,ze nie wyrabiamRyba z frytkami ooooo i do tego kapusta kiszona. Ślinka mi leci !
Mi odradzał wysiłek i nawet dźwiganie.No niby poczatek 7 dzien gonapeptylu ale w takim razie bede uwazac i nie bede sie nadwyrezac. Zapomnialam wlasnie spytac swojego lekarza jak dobrze ze mam tu was![]()
A ja mam mega ochotę na kwaśne. Dzisiaj jadłam sałatkę z ogórków kiszonych papryki konsetwowej itp . MmmmUwielbialam kapuste kiszona ale teraz tak mi smierdzi,ze nie wyrabiamwiec musi byc cos innego
![]()
No to nie wiem czy z ewelin zabierzemy Cie na ta rybkeA ja mam mega ochotę na kwaśne. Dzisiaj jadłam sałatkę z ogórków kiszonych papryki konsetwowej itp . Mmmm