reklama

Kto po in vitro?

agapl13 bardzo szkoda, że nie doszło do transferu, ale tak jak pisze Lula2000 teraz jesteś madrzejsza i kroki podejmiesz gdzie indziej i na pewno się uda:tak:
gosssssia4 no to dobre wieści:-)odezwij się we środe

reklama
sham- chyba za tydzien walne testa :) a bete mam 24.11 :)
agapl13- przykro mi , zostajesz w tej klinice czy zmieniasz na inna ? powiem ci ze to jest do niewyobrazenia jakby mi takie cos zrobili to bym ich chyba pozabijala :/
gosssssia4- superrr gratuluje przyszla mamo :) wsztystko bedzie ok , mialas podany jeden zarodek czy dwa?::)
magdusia31-jeszcze 6 tabletek :) licze Ci :D juz nie dlugo kochana :) jestem z Toba:D

Witam!!!
Ostatnio odezwalam sie 9.11. Nie bede juz nic streszczac. CUD SIE CHYBA ZDARZYL!!!
Dzis powtorzylam bete- 1275. W srode ide do doktorka aby upewnic sie ze nie snie. Chyba jeszcze leki po stymulacji zadzialaly, do tej pory moje cykle byly bezowulacyjne, a tu takie wyniki na cyklu naturalnym. Jedynie witaminki lykam bez przerwy od dnia punkcji. Zycze wszystkim takich cudow!!! POZDRAWIAM

joweg!!!! oj ty niegrzeczna dziewczynko:-p, jak juz masz takie cisnienie to zrob za tydzien ale nie wczesniej bo to chyba bedzie 10-ty dzien czy cos kolo tego i wtedy powtarzaj codziennie na zasadzie rytualu i zycze zeby od razu pojawila sie druga kreska, jak masz taki power to pewnie sie udalo i wiesz ze jestes w ciazy no wiec chcesz to potwierdzic-nic dziwnego ale jeszcze tydzien badz cierpliwa, nie wiem zacznij robic na drutach szalik dla bobasa ;P...milego wieczoru

hope 71 :D skarpeteczki juz zrobilam ;D heheh szalik niezyl pomysl choc teraz chcialam sliczny rozowy sweterek i czapeczke :):P ehhe to za tydzien w poniedzialek testuje !!!!1 postanowione :) to bedzie 9 dpt :D

reklama
joweg kochana jak na razie więcej tych anty.bedzie , bo do kolejnego wyniku posiewu,a wymaz pobiora mi w sobote , to znów około tygodnia czekanie także na razie nic nie rusza do przodu, ale musze mysleć pozytywnie i już.
Ja też jestem za tym żebyś betę zrobiła za tydzień, bo te testy to róznie pokazują -na pewno to bedzie formalność:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry