Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
magdusia31- na bete mam sie zglosic 24.11 ale nie wytrzymam tyle na 100% i szczeze niechce czekac do tej daty , bo jej nie lubie ( urodziny mojej siostry) hhehehe ale jestem sczesliwa jakby ktos mi cos dosypal do picia hehe
magdusia31- zobaczymy czas pokaze :d a jakby cos poszlo nie tak to zoabcza z kim maja doczynienia hehe ale jestem super pozytywnie nastawiona , dzis mam superr dzien zalatwilismy kredyt na dom i w srode idziemy ogladac byloby super dom dzidzius nic wiecej nie trzeba do szczescia
joweg grunt to dobre pozytywne nastawienie-oj tak domek, dzidziuś , kochający mąż-szczęście murowane-ja własnie czekam na mojego mężusia będzie za pół godzinki:-)
magdusia31- moj oglada TV ja na leptopie i sie prosze juz o kolacje godzine:d bo mam tylko lezec nic nie robic hehe juz mnie dupa boli od siedzenia hehe
ja tez o 6 wstaje musze pgesteron wziasc i potem dalej w kimono :d mam nadzeije ze dzisiejsza noc minie mi lepiej niz wczorajsza bo wogole sie nie wyspalam to dobranoc dziewczyny
agapl13 - bądź dzielna, następnym razem musi się udać! gossssssia4 - wiedziałam Gosiczku, że wszystko będzie ok. Dbaj o siebie MAMUŚKO hm31 - z tego co pamiętam (bo nie mogłam wejść na Twoje posty), to udało się Tobie zupełnie naturalnie? Nie wiem, czy to cud ale na pewno wielkie szczęście. Powodzenia joweg - masz w sobie tyle energii, że przed zatestowaniem możesz wybuchnąć :-) Trzymam kciuki. Magdalena chyba odpoczywa od forum - czasem taki odpoczynek jest konieczny.
Dobrej nocki