Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mialam straszny dylemat...czy 2 czy 3 ale biolog powiedzial ze ten 3eci jest taki slabszy niz te 2 , ze po zamrozeniu zarodkow nie najlepszej jakosc ich jakosc spada jeszcze bardziej wiec powiedzialam sobie ze wole by zostal u mnie i przygarnelam wszystkie 3, musialam podpisac zgode na 3
Jak przyjechalam to pytam ile zostalo z 7(w czwartek mialam punkcjie) on mowi ze nawet 8 jeszcze z 10 wyjetych zostalo!
ale podobno pozostale poza tymi 3 co dzis dostalam przestaly sie rozwijac w ktoryms tam momencie...jak pytalam czy one obumarly to on mowi ze nie, wiec troche tego nie zrozumialam:/ chce zaczekac z decyzja o zamrozeniu do jutra czy beda zdatne do zamrozenie
mam dzwonic hmm to juz bedzie 6 doba ale chyba wiedza co robia...?co wy na to..?
i dostalam zdjecie takze mam dowod ze dobrze wykonal robote
, polezalam z 20 min. i do domku,
wiem ze przez leki to moze byc cykl zbuzony no ale u mnie zawsze @ jak w zegarku a zawsze leki na stymulacje skracaly mi cykl wiec jak nie dostane po 29 to zawsze jakies swiatelko w tunelu dla mnie

no ale nie moge wiecznie zyc w strachu i negatywnie sie nastrajac to nic mi dobrego nie przyniesie:/ lepiej sobie pozartowac i myslec pozytywnie!!! - dzis jak powiedzialam mezowi "a jak Ci sie trzy urodza to bedziesz bawil!" a on jak zrobil mine taka wystraszona hehehe
chyba to do niego dotarlo ze jak by co to masakra!