gosia321
Fanka BB :)
Gosia-
z nieba nam spadlas,
wycisniemy cie jak cytryne
masz jakies pomysly na brak implantacji?
A jakie juz mialas badania zrobione
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosia-
z nieba nam spadlas,
wycisniemy cie jak cytryne
masz jakies pomysly na brak implantacji?
A jakie juz mialas badania zrobione
Hmm no cos chyba w tym jest a tak serio to poprostu brak mozliwosci pracy w moim miescie w wyuczonym zawodzie fizjoterapeuty poniewaz jest u mnie szkola wiec pracodawcy bazuja na studentachGosia ty jestes kobieta o 100 talentach? Aerobik teraz hematologia?
Jest serduszko,jest okDziewczyny wracam od poloznej. Detektorem sprawdzila serduszko pięknie bije. Podpowiedziala nam, ze skoro nie mam krwiakow, to moze mam krwawienia dlatego, ze mam lozysko na przedniej scianie... tez mowila ze lezec, ze powinno sie podniesc i bede miala juz spokoj.
Ja w pierwszej ciazy czulam sie świetnie, zadnych plamien nic.
Eh...
A co mialas z genetyki?Gosia wszystko w zasiegu ;
genetyke
immunologie ( teraz robie 2 raz)
histeroskopie
grzyby,bakterie
krew,tarczyce,AMH,
biopsje endo,
jedno jest pewne,ze mam obydwa niedrozne jajowody(do in vitro nie potrzebne)
Turner Sydrom(w mniej niz 10% komorek ( przy dawczyni komorek ,nie gra roli)
i NK 14,8 % (dane z czerwca 2015)
Agatek skoro nie masz krwiakow to byc moze lozysko przodujace, ja tez krwawilam gdzjes okolo12-13 tygodnia i powodem jest niestety lozysko przodujsceDziewczyny wracam od poloznej. Detektorem sprawdzila serduszko pięknie bije. Podpowiedziala nam, ze skoro nie mam krwiakow, to moze mam krwawienia dlatego, ze mam lozysko na przedniej scianie... tez mowila ze lezec, ze powinno sie podniesc i bede miala juz spokoj.
Ja w pierwszej ciazy czulam sie świetnie, zadnych plamien nic.
Eh...
Gosia wszystko w zasiegu ;
genetyke
immunologie ( teraz robie 2 raz)
histeroskopie
grzyby,bakterie
krew,tarczyce,AMH,
biopsje endo,
jedno jest pewne,ze mam obydwa niedrozne jajowody(do in vitro nie potrzebne)
Turner Sydrom(w mniej niz 10% komorek ( przy dawczyni komorek ,nie gra roli)
i NK 14,8 % (dane z czerwca 2015)
mam zrobione czystoA mialas robione badanie na chlamydie z wymazu z szyjki
rzezaczke i kile ?
Jak nie to zrob chlamtdie ona nie pozwala zagniezdzic sie zarodkowi. Taka to pidstepna zmija ze moze byc nawracajaca. Nie wykrywa jej test z krwi tylko wymaz na badanie pcr czyli genetyka