Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iga ale po narkozie jak wróciłam do domu to minęło jakieś 3h a wieczorem pizzaTak dla wyjaśnienia
Wiadomo każdy organizm jest inny i tak czy tak trzeba uważać. Mi nigdy po narkozie nic nie było, nie bolało.
Ja po punkcji,po wyjsciu z kliniki pierwsze co zrobilam...to puscilam pawiaAle nie każdemu musi b6c coś po punkcji. Ja mogłam jeść i pić. Pierwsze co zrobiłam po wyjściu z kliniki, to wypiłam kaweduża latte mmmm.
Iga nic się nie dziejeEj ta ocenę to ci mój telefon dal nie ja. On sobie ja sobie.Sorki juz cofnelam. Pamiętam jak pisalas o tym.
Odradzam, po prawie całej paczce niedb mi do terazA wiesz ze tez mam chec , zobaczylam przed chwila jakas reklame w necietyle ze nie chce mi sie schodzic do sklepu
![]()
Iga nic się nie dziejeTak myślałam, że z teflonu, bo mi też czasmi sie nie to co trzeba kliknie
![]()
Iga dobrze, że cofnęłaśBo później M mi przychodzi i mówi "pokaż jakie masz opinie"
I sprawdza kto i za co
Taki to jest ciekawski
![]()