reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewunka - powodzenia jutro, trzymam kciuki zeby komóreczki były idealne

Westaice - czekam na wieści co u Ciebie jutro z niecierpliwoscią

Butterfly - powodzenia &&&

Marluna - okropne przeżycia:( dla mnie niewyobrażalne. Trzymaj sie, teraz musi byc dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki mam nadzieje ze wiara i gonal czynią cuda.
Zjadły 3000 gonalu powinny być okrąglutkie i dojrzałe

A w ogóle to mam 600 gonalu na zbyciu . Tak myślałam że może komuś się przyda ale on jest zmieszany i jego ważność to 28 dni od połączenia. No i niby nie wolno nim wstrzasac a to chyba pocztą by to nie przeszło ......
Ale mam jeszcze 1 fostipur 75 i 1 monopur 75 . Mogę oddać w dobre ręce .

A w ogóle to mam 600 gonalu na zbyciu . Tak myślałam że może komuś się przyda ale on jest zmieszany i jego ważność to 28 dni od połączenia. No i niby nie wolno nim wstrzasac a to chyba pocztą by to nie przeszło ......
Ale mam jeszcze 1 fostipur 75 i 1 monopur 75 . Mogę oddać w dobre ręce .
Marluna dałaś mi nie mądre hi
Nie oddawać zastrzyków o_O

Hej Kobietki, mnie po punkcji tylko głowa bolała a wracając z kliniki odwiedziłam MCDONALD bo chciało mi się coś takiego śmieciowego :p także reguły nie ma:)
Ja po obydwu punkcjach dostałam mega wypasiony obiad zrobiony przez mojego M :D Kuraka z piekarnika, pieczone ziemniaczki i suróweczke. Zjadłam olbrzymia porcję, bo byłam bardzoooo głodna i nic mi nie było :)
A zaznaczę, że mam od lat problemy żołądkowe, zapalenie żołądka się zdarzało, dwunastnicy..i podejrzenie wrzodów też było. Także kwestia indywidualna ;) Wiadomo, lepiej nie ryzykować. Chyba nawet na wypisie było, że zaleca się dietę lekkostrawną.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry