reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Chyba przesadziłam i spanikowałam. Jutro mam umówionæ wizytę u ginekologa, bo nie wiem jak mam dalej brać leki. Wczoraj robiłam hcg bo tak mi kazali w Nowum było 310. Poszłam dziś na hcg, bo coś strasznie mnie bolał brzuch w nocy, aż chyba miałam stan podgorączkowy i hcg w 17 dpt mam 606. Przez 24 h urosło 100% ??? Czytałam, że 100% rośnie w przeciągu 48 godzin.

reklama
Chyba przesadziłam i spanikowałam. Jutro mam umówionæ wizytę u ginekologa, bo nie wiem jak mam dalej brać leki. Wczoraj robiłam hcg bo tak mi kazali w Nowum było 310. Poszłam dziś na hcg, bo coś strasznie mnie bolał brzuch w nocy, aż chyba miałam stan podgorączkowy i hcg w 17 dpt mam 606. Przez 24 h urosło 100% ??? Czytałam, że 100% rośnie w przeciągu 48 godzin.
Nie patrz na % przyrost. Ja czytałam, że w ciągu 48h wzrasta o 66%. Beta rośnie prawidłowo :)

Jest dobrze :rofl2:

reklama
Westi Ja tez uważam że dobrze robisz, że jesteś w domu i leżysz. Nawet gdyby był krwiak to leżenie jest najlepszym wyjściem, zresztą w każdym przypadku krwawienia leżenie jest najlepszym lekarstwem. Za częste usg dowcipne mogą tylko zaszkodzić i narobić wiecej złego niz dobrego. A co do jutrzejszego progesteronu to faktycznie przemyśl zrobienie tez bety, i tak jedziesz i tak a weekend bedziesz mieć spokojniejszy.

PO40 brzuch cie boli i to jest normalne we wczesnej ciazy. Weź nospe i odpoczywaj. Można nawet do 6 tabletek dziennie (lub 3 forte). Ja przez pierwszy trymestr jechałam na nospie bardzo czesto.

Kajka przykro mi, jednak nie dla wszystkich piątek 13 jest szczęśliwy. Wypłacz żal i złość i wstań do dalszej walki, bo jest o co walczyć.

Natalia mój bąbel jest z tych leniwych, ktory w jedną noc sie wybił, bo skazali go juz na zniszczenie. Reszta moich zarodków nie rozwinęła sie. Także czasem jeden jest tym szczęśliwym

Do góry