Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Westi ja pierwsze usg mialam dopiero teraz w poniedzialek, to byl chyba 25dpt.I ja też tak myślę. Jade jutro ten prg tylko zrobić i będę leżeć.
A mi chodziło czy przed 1-szym usg krwawilas?
Jeszcze co do tego usg. Jak zadzwonilam do gina ze plamie zywa krwia. Zabronil mi jechac do szpitala, powiedzial ze na tym etapie nic wiecej nie zrobia co ja nym zrobila w domu. Zwiekszenie dupka i lezenie.
Mowi ze jak zaczna mi tam wkladac wzierniki czy glowice do usg, to krwawienie moze sie nasilic.
No ale ja mowie jak to bylo u mnie. Bo niektorzy lekarze kaza przyjezdzac jak sie krwawi, nawet na tak wczesnym etapie.
No to jeszcze nie wszystko stracone. trzymaj się cieplutko :*Narazie rycze[emoji24][emoji24][emoji24] musze chyba trochę odpocząć ..ale mamy jeszcze 3 blastocysty zamrożone pewnie trochę się odkujemy i zaczniemy znów. Pomimo tego iż byłam w programie załapał się tylko na jedno in vitro. Teraz jestem w trakcie zmiany pracy wiec musze toche ogarnąć wszystko. [emoji22][emoji22]
Ja pierwsze krwawienie miałam przed usgI ja też tak myślę. Jade jutro ten prg tylko zrobić i będę leżeć.
A mi chodziło czy przed 1-szym usg krwawilas?
Podobnie u mnie byloU mnie pobrali 10 komorek. 3 nadawaly sie do zaplodnienia i sie zaplodnily. 2 mi podali w 3 dobie. Trzecia nie przetrwala do 5 doby.
Jeden dzidziol teraz w moim brzuszku rosnie
Natalia bedzie dobrze:*