Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem jak ten test się nazywa, ale wysyłają krew do Niemiec, Stanów lub Chin. Podobno prócz downa w 9 tc ustalają płeć.Czyżby mowa była o teście nifty, bo wiem, że on tyle kosztuje.
Myślę, że ryzyko występuję w każdej ciąży. Każda z nas się boi.
Wierzę, że wszystko będzie dobrze i maleństwo będzie zdrowe :*
Teraz dużo odpoczywaj:*
W Hiszpanii ten test jest refundowany wskazany dla kobiet po 40 większość go nie robi bo co to zmieni. ? Chyba że są ewidentne wskazania niepokojące na usg. Jeśli mówimy o tym samym teścieNie wiem jak ten test się nazywa, ale wysyłają krew do Niemiec, Stanów lub Chin. Podobno prócz downa w 9 tc ustalają płeć.
Nie wiem co lekarz każe mi jeszcze zbadać zobaczę co powie na wizycie immunologia i genetyka chyba nie wchodzi w funduszEwunka,kurna nie tak mialo byc,przykro mi***a moze warti zastanowic sie nad badaniami innymi,zanim podejdziesz do 3 proby.Zebys sie do tego jak najlepiej przygotowac.Nie wiem,nie chce sie mieszac,ale czasami warto ...tym bardziej ,ze to ostatnie podejscie(w co nie wierze do konca)
Mąż chciał mi dziś adoptować ...... psaEwunka - jest mi tak przykromasz w sobie całe pokłady optymizmu i wiem ze kiedys będziesz cudowną mamusią. Tez sie zastanawiam po co Bóg wystawia nas na taką próbę, nie zrozumiemy tego, ale nie mozemy się poddać i załamać. Było beznadziejnie, teraz lepiej, mam nadzieje ze trzecia bedzie udana. Trzymaj sie i bądź dzielna.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom