Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to jestem po pierwszej wizycie u gin. Potwierdził ciążę 5 tydzień. Przepisał ciąg dalszy leków i następna wizyta za tydzień w między czasie hcg i pgesteron. No i powiedział im większy progesteron tym lepiej - jak widać różne szkoły. Ale nie jest tak różowo na koniec czerwca badanie za 2,5 tys na obecność "downa". Powiedział że w moim wieku na 60 porodów jeden zdarza się z tym upośledzeniem, więc ryzyko jest![]()
Kochana nie stresuj sie i nie mysl cały czas o tym tyle tu na forum dziewczyn ktore tez plamily i wszystko jest dobrze.Dziewczyny ja caly czas plamie na delikatny brazowy, czy z tym mam jechac do szpital? Jezu jak ja sie stresuje...
Dziewczyny ja caly czas plamie na delikatny brazowy, czy z tym mam jechac do szpital? Jezu jak ja sie stresuje...
Nie wiem czy da się z tym pogodzić zawsze jest myśl dlaczego ja .....Ewunka - maż dobrze mówi, ale to Ty musisz tez byc pogodzona ze chcesz zyc bez dzieci. Poki możesz próbować to próbuj, żebyś pozniej, jak bedzie juz na pozno nie żałowała ze nie wykorzystałeś wszystkich opcji. Tez uważam ze nie ma sensu wyparówac sobie żył za wszelka cenę ale Ty jeszcze nie jestes na tym etapie. Jeszcze spokojnie możesz próbować, in vitro to loteria, powtarzalność przynosi rezultaty.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zachcianek jako takich nie mamEwela a jak ty się masz mamuśko? I jak tam twoje zachcianki?