ale po braniu aspiryny, polopiryny nie było krawien z nosa?
jak sa pajaczki to naczynka słabe, przy ciąży rosnie prg i jest przekrwienie naczyń, zwieksza się objetosc krwi. Naczynka mogą nie wytrzymywać, dodatkowo acard podowuje kruchac naczyń bo wypłukuje wit. C. Może lepiej clexane? on nie powoduje kruchości naczyń. A może za duza dawke bierzesz teoretycznie powinnobyc k.100mg.
jak sa pajaczki to naczynka słabe, przy ciąży rosnie prg i jest przekrwienie naczyń, zwieksza się objetosc krwi. Naczynka mogą nie wytrzymywać, dodatkowo acard podowuje kruchac naczyń bo wypłukuje wit. C. Może lepiej clexane? on nie powoduje kruchości naczyń. A może za duza dawke bierzesz teoretycznie powinnobyc k.100mg.
ja tez brałam na zapas, ale nie miałam takich problemów i chyba odstawiłam ok. 20tc. Ja bym wybrała jednego lekarza i się go słuchała, albo brać już do końca, albo próbujesz odstawić. Możesz brac 35mg chyba acesan ma taką dawke i zobaczyć czy krwawienia się zmniejsza, albo przejść na clexane. Sa kobietki które plamią przez całą ciąże, takie po prostu są:-) było usg genetyczne? przezierność ok?