Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po pierwsze jak reagujesz na aspirynę? brałaś kiedyś na przeziębienie? miewasz krwotoki z nosa? cera naczynkowa? wytłumaczen może być kilka od uczulenia na salicylany, po wysoki poziom prg i pekajace naczynka...Westi przytulam :-* wierze, ze zostaniesz wspaniala mama! Teraz odpocznij, sie zresetuj i wracaj pelna sily i energii. Czekamy! :-)
Ewunka strasznie mi przykro...
Ja noc mialam spokojna, alleluja!!!
Teraz nie wiem czy to mozna nazwac plamieniami, mam lekko zabarwiony sluz na brazowo, ale ten brazowy tez taki rozmyty. Chyba dobrze, co?
Wczoraj dzwonilam do dr. Mowil, ze jak nie krwawie na czerwono, to narazie moge byc w domu. W szpitalu i tak mi nic nie zrobia. To samo co w domu: nospa, duphaston i lezenie...
Tak sobie pomyslalam, ze moze sie umowie do lekarza z Artemidy (Klinika Leczenia Nieplodnosci), moze oni powiedza mi cos wiecej dlaczego plamie, skoro nie mam krwiaka, no i co z tym acardem.
HejEwelin też miałaś po transferze wzdęcia? Masakra normalnie; (
Uff mam nadzieję bo to jest tragedia ;/Hej
Wzdęcia mogą być jeszcze po punkcji, od zabiegu minęło mało czasu. Ja miałam wzdęty brzuch przez kilka dni, potem przeszło.
Tak przez kilka dniEwelin też miałaś po transferze wzdęcia? Masakra normalnie; (
Bralam aspiryne, krwotoki z nosa tylko w dziecinstwie, cert naczybkowej raczej nie mam, na nogach pekaja mi naczynka, mam tzw pajaczki...po pierwsze jak reagujesz na aspirynę? brałaś kiedyś na przeziębienie? miewasz krwotoki z nosa? cera naczynkowa? wytłumaczen może być kilka od uczulenia na salicylany, po wysoki poziom prg i pekajace naczynka...
Ja tez miałam straszne wzdęcia ale z czasem przeszly... ale bolał mnie też brzuch od nichUff mam nadzieję bo to jest tragedia ;/