reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny troche z innej beczki uzywacie jakies kremy przeciw rozstepom? Cos polecacie? Niektorzy maja , niektorzy nie. Chcialabym zeby ten brzuchol jeszcze pozniej jakos wygladal :)
Używam palmers. Co prawda zanim zaczęłam używać to mi wyszły na piersiach ale ładnie krem je rozjasnil i tak nie widać już. Kupiłam całą serię :) Aczkolwiek ma bardzo słodki zapach i nie każdej kobiecie w ciąży podchodzi

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka No co ty!! Nie tak miało byc :-( i co teraz?

Ewa fajnie, że wpadłaś do nas, bo zastanawiałam sie co u Ciebie. Przykro mi bardzo z powodu siostry :-((( dbaj o siebie i coreczke. A powiedz mi ty miałaś w końcu tą operacje czy jednak antybiotyk pomógł?
Narazie jestem po antybiotyku w piątek miałam spotkanie z chirurgiem bo niestety cały czas boli myślą i chcą abym donosiła ciąże a pózniej operacja ale nie wiem czy wytrzymam co nic bóle dzień tak samo szkoda mowić

Agatek, jeśli to rzeczywiście łożysko przodujące, to Ty naprawdę musisz leżeć, bo to nie przelewki i dziwi mnie, że lekarz nie dał CI takiego zalecenia. co masz napisane na karcie od badan prenatalnych na temat łożyska? tam powinno być info. co lekarz powiedział na acard? no i ktorego lekarza w koncu wybierasz?

ja biorę cały czas, a trwa 21tc, kolejną wizytę u gin prowadzącej mam pod koniec czerwca (czyli koniec 6 miesiąca) i nie mam zadnych zmian. moja kolezanka brała do konca ciazy.

Aniczko mi lekarz moj prowadzacy wspominał, ze mam lozysko nisko umiejscowione, i ze na przedniej scianie, ale, ze spokojnie, bo przewaznie sie podnosi.
Acardu mam nie brac.
Ten lekarz z dzisiaj z Kliniki, mowil, ze to jeszcze wczesne tyg i lozysko moze sie podniesc i tak przewaznie sie dzieje. Powiedzial, ze i tak nic na to nie poradzę, mam zyc normalnie, wiadomo bez obciazania sie, ale normalnie. Oszczedzac sie, ale moge wyjsc na spacer. Sam okreslil, ze w domu to ja oszaleje. No i powiedział, ze bede plamic.
Jesli jednak te łożysko sie nie podniesie, to od 20 tyg moge krwawic na czerwono i wtedy wiadomo szpital. Od 34 tyg do porodu w szpitalu. Zwiekszyl mi progesteron. I tyle.

Jak tak sama poczytalam to o przodujacym lozysku mowimy po 23 tc. Wiec szczerze to sama zglupialam.

Używam palmers. Co prawda zanim zaczęłam używać to mi wyszły na piersiach ale ładnie krem je rozjasnil i tak nie widać już. Kupiłam całą serię :) Aczkolwiek ma bardzo słodki zapach i nie każdej kobiecie w ciąży podchodzi

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez palmers. Dla mnie super balsam :-) stosowalam w tamtej ciazy i nie mam rozstepow. Wierze ze i teraz tak bedzie.

wychodzi na to, że jutro będziemy tu miały pracowity dzień! kciuki za wszystkie!

MAJ

16: martka83 – wizyta w klinice
16: olusja1987 - usg prenatalne w I trymestrze
16: rybka - wizyta kontrolna przed kolejnym crio
16: koralik89 - crio
16: ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciaze

17: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Moniusia – wizyta przed stymulacją
17: Falka302 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
18: gosia321 - usg w czasie stymulacji
18: kajka*89 - ustalenie nowego planu
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
19: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
21: Po40 - wizyta u ginekologa prowadzącego ciążę
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowa
23: Agatek28 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Megi - rozpiska stymulacji
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: butterfly - ustalenie nowego planu
25: Annemarie - wizyta przed histeroskopią
25: Natalia89 - betowanie
27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz! kogo i gdzie wpisać?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry