ewelin86
Fanka BB :)
To byś miała prezent na mikołajaja liczę na 6 grudniachociaz przy bliźniakach to sobie chyba planowac nie warto
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To byś miała prezent na mikołajaja liczę na 6 grudniachociaz przy bliźniakach to sobie chyba planowac nie warto
![]()
No sliwek w zyciu bym nie podejrzewalaNo a kto by suszone sliwki o gluten podejrzewalJa nie .......
a przecier pomidorowy .....
Chodzi o to, ze niektórzy producenci stosują mąkę do podsypywanoa, by owoce się nie składałyNo sliwek w zyciu bym nie podejrzewala![]()
Ja sie modlilam zeby do konca maja sie dotoczyc,a nie w glowie mi termin ksiazkowyja liczę na 6 grudniachociaz przy bliźniakach to sobie chyba planowac nie warto
![]()
Z tym terminem książkowym to chyba nigdy nie jest idealnieJa sie modlilam zeby do konca maja sie dotoczyc,a nie w glowie mi termin ksiazkowyten wypada ok 20 czerwca.
Dla blizniakow ponoc najlepszy moment to 37 tc wiec jak to uslyszelismy to sie zastanawiamy czy o pol tyg mogliby posiedziec dluzej,wlasnie do 1 czerwca![]()
Dwa tyg w te lub w te to jeszcze w terminieZ tym terminem książkowym to chyba nigdy nie jest idealnie
Ja chyba przyszłam na świat po terminie, a moja siostra przed termine i to chyba jakis tydzień był od terminu![]()
Dokładnie tak jestDwa tyg w te lub w te to jeszcze w terminieze mna na patologii lezaly laski w 42 tc,jedna juz po 42 i nic sie nie zanosilo. A z kolei mam kolezanki blizniaczki i te urodzily sie w 7 mcu. Wiec Kropki maja swoje widzimisie jak widac
![]()
No właśnie mi wypada termin 27 grudniaJa sie modlilam zeby do konca maja sie dotoczyc,a nie w glowie mi termin ksiazkowyten wypada ok 20 czerwca.
Dla blizniakow ponoc najlepszy moment to 37 tc wiec jak to uslyszelismy to sie zastanawiamy czy o pol tyg mogliby posiedziec dluzej,wlasnie do 1 czerwca![]()
No niestety jeszcze nie, mam nadzieję, że na kolejnej wizycie, którą mam 6.06 będzie już coś widać (będzie to wtedy 16tc).Olusja - swietniea co o plci Ci nadmienili ?
NooDokładnie tak jestAlbo Kropkom sie podoba u mamusi i nie chcą jeszcze wyjść. Albo już nie mogą się doczekać i dlatego im spieszno na świat
![]()