martka83
Fanka BB :)
Witaj,Witajcie Dziewczyny. Jestem 6dpt, odchodzę od zmysłów i szukam trochę spokoju na forachCzy można do Was dołączyć?
Kiedy testujesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj,Witajcie Dziewczyny. Jestem 6dpt, odchodzę od zmysłów i szukam trochę spokoju na forachCzy można do Was dołączyć?
Ja robilam bete prawie zawsze w 9dptLekarka kazała mi zrobić sikańca 14 dni po transferze, ale planuję betę w piątek, czyli 10 dpt... Chyba nie powinno być za wcześnie? Miałam podaną 5 dniowa blastulę 3AA.
Ja robiłam sikanca 9 dpt 3 dniowegoLekarka kazała mi zrobić sikańca 14 dni po transferze, ale planuję betę w piątek, czyli 10 dpt... Chyba nie powinno być za wcześnie? Miałam podaną 5 dniowa blastulę 3AA.
Ja miałam ból brzucha jak na @ od 1 do 5 dptJuż sama nie wiem czy chcę ją zrobić wcześniej czy później... Tak się boję! Właściwie nie mam żadnych objawów, od transferu pobolewał mnie dół brzucha jak na okres, przestawał momentami, bo biorę Nospę... ale teraz w ogóle jakby ustąpiło. Najpierw bolały mnie cycki, teraz przestają, tylko rano budzę si,ę z bólem, bo śpię na brzuchu. W dzień przechodzi. Raz jestem dobrej myśli, a raz popadam w totalne zwątpienie...