ewelin86
Fanka BB :)
Też się nad tym zawsze zastanawiamHeheh powiem cos jeszcze lepszego jak ktos mnie pyta ktory miesiac to tez mam problem - powiedziec 4 czy 3.5![]()
Przypominam sobie wtedy, który tc był na usg i wyliczam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też się nad tym zawsze zastanawiamHeheh powiem cos jeszcze lepszego jak ktos mnie pyta ktory miesiac to tez mam problem - powiedziec 4 czy 3.5![]()
ja nawet nie potrafie u lekarza powiedziec czy w labie na pobraniu krwiHeheh powiem cos jeszcze lepszego jak ktos mnie pyta ktory miesiac to tez mam problem - powiedziec 4 czy 3.5![]()
Prg powoduje przekrwienie i rozpulchnienie narzadow.Dziewczyny te tęcze były piękne najpierw jedną a później druga.
Pisanko oby te tęczę dla mnie znaczyły tyle co dla Ciebie i były dobra wróżba)
Strawebelko nie mam żadnych dodatkowych wskazań do zastrzyków.
Pytanie laika czy wy przy podawaniu luteiny też czujecie takie rozpulchnienie tam na dole?
Jutro wszystko będziesz wiedzieć co i jakja nawet nie potrafie u lekarza powiedziec czy w labie na pobraniu krwiMowilam 3 yyy 4 yy nie wiem moze 5 ..ie wiem jak to liczyc.Jutro bd miała też problem bo na suwaczku 8 tydzien ale w praktyce to leci 9 chyba tak?
nie mam pojęcia
![]()
Heheh powiem cos jeszcze lepszego jak ktos mnie pyta ktory miesiac to tez mam problem - powiedziec 4 czy 3.5![]()
no oby było dobrzeJutro wszystko będziesz wiedzieć co i jak![]()
Koagulogram - jak odczytać wyniki badania?Dziewczyny czy któraś robiła badanie na krzepliwość krwi? Wyszedł mi czas protrombinowy 12,15 sek. I przy nim nie mam oznaczenia norm
U mnie to był znak ze się udało, rozpulchniona poduszeczka jakbyDziewczyny te tęcze były piękne najpierw jedną a później druga.![]()
Pisanko oby te tęczę dla mnie znaczyły tyle co dla Ciebie i były dobra wróżba)
Strawebelko nie mam żadnych dodatkowych wskazań do zastrzyków.
Pytanie laika czy wy przy podawaniu luteiny też czujecie takie rozpulchnienie tam na dole?