ewelin86
Fanka BB :)
Też się nad tym zawsze zastanawiamHeheh powiem cos jeszcze lepszego jak ktos mnie pyta ktory miesiac to tez mam problem - powiedziec 4 czy 3.5![]()
Przypominam sobie wtedy, który tc był na usg i wyliczam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też się nad tym zawsze zastanawiamHeheh powiem cos jeszcze lepszego jak ktos mnie pyta ktory miesiac to tez mam problem - powiedziec 4 czy 3.5![]()
ja nawet nie potrafie u lekarza powiedziec czy w labie na pobraniu krwiHeheh powiem cos jeszcze lepszego jak ktos mnie pyta ktory miesiac to tez mam problem - powiedziec 4 czy 3.5![]()
Prg powoduje przekrwienie i rozpulchnienie narzadow.Dziewczyny te tęcze były piękne najpierw jedną a później druga.
Pisanko oby te tęczę dla mnie znaczyły tyle co dla Ciebie i były dobra wróżba)
Strawebelko nie mam żadnych dodatkowych wskazań do zastrzyków.
Pytanie laika czy wy przy podawaniu luteiny też czujecie takie rozpulchnienie tam na dole?
Jutro wszystko będziesz wiedzieć co i jakja nawet nie potrafie u lekarza powiedziec czy w labie na pobraniu krwiMowilam 3 yyy 4 yy nie wiem moze 5 ..ie wiem jak to liczyc.Jutro bd miała też problem bo na suwaczku 8 tydzien ale w praktyce to leci 9 chyba tak?
nie mam pojęcia
![]()
Heheh powiem cos jeszcze lepszego jak ktos mnie pyta ktory miesiac to tez mam problem - powiedziec 4 czy 3.5![]()
no oby było dobrzeJutro wszystko będziesz wiedzieć co i jak![]()
Koagulogram - jak odczytać wyniki badania?Dziewczyny czy któraś robiła badanie na krzepliwość krwi? Wyszedł mi czas protrombinowy 12,15 sek. I przy nim nie mam oznaczenia norm
U mnie to był znak ze się udało, rozpulchniona poduszeczka jakbyDziewczyny te tęcze były piękne najpierw jedną a później druga.![]()
Pisanko oby te tęczę dla mnie znaczyły tyle co dla Ciebie i były dobra wróżba)
Strawebelko nie mam żadnych dodatkowych wskazań do zastrzyków.
Pytanie laika czy wy przy podawaniu luteiny też czujecie takie rozpulchnienie tam na dole?