Ewunka
Fanka BB :)
Naczytała się ulotek to i głowa boliBosze normalnie z takim bolem glowy sie obudzilam masakramam nadzieje ze to nie po menopurze ze spowodowane jakims wzrostem cisnienia
czacha dymi
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Naczytała się ulotek to i głowa boliBosze normalnie z takim bolem glowy sie obudzilam masakramam nadzieje ze to nie po menopurze ze spowodowane jakims wzrostem cisnienia
czacha dymi
![]()
Refundację mam i nie jestem taka beznadziejna wieszMaja zdecydowac czy was refundowac ? Tez glupio sie zastanawiajaoczywiscie ze powinni refundowac zwlaszcza beznadziejne przypadki
Bedzie dobrze Ewcia zalapiecie sie![]()
Naczytała się ulotek to i głowa boli![]()
Oczywiscie nie to mialam na mysli ale cos kiedys wspominalas ze wedlug komisji jestes trudny przypadek czy znowu cos pomylilamRefundację mam i nie jestem taka beznadziejna wiesz
Mają zdecydować jak i czym mnie stymulować i czy mam zrobić coś przed. .....
A w Hiszpanii niebawem może oznaczać wszystko. ......![]()
Chcesz zatruc jajka i wszystko psu w d.... zastanów się czy chcesz zaczynać wszystko od nowa? ?przechodzić przez to jeszcze raz przez. .........Raczej przesadzilam z odstresowaniem sie za pomoca papierosow
Glupia ja i tyle musze sie zebrac w sobie i znowu rzucic. Co prawda teraz to juz tylko popalam ale to zadne wytlumaczenie![]()
Po 1 stymulacji byłam trudny po 2 już mniej trudny idę w dobra stronę za 15 może będę łatwaOczywiscie nie to mialam na mysli ale cos kiedys wspominalas ze wedlug komisji jestes trudny przypadek czy znowu cos pomylilam
Oczywiscie nie to mialam na mysli ale cos kiedys wspominalas ze wedlug komisji jestes trudny przypadek czy znowu cos pomylilam
no wiem wiem musze przestac popalacChcesz zatruc jajka i wszystko psu w d.... zastanów się czy chcesz zaczynać wszystko od nowa? ?przechodzić przez to jeszcze raz przez. .........
Nie przesadzaj ja licze ze w twoim przypadku 3 podejscie bedzie tym superPo 1 stymulacji byłam trudny po 2 już mniej trudny idę w dobra stronę za 15 może będę łatwa![]()