reklama

Kto po in vitro?

Ewunka powiem Ci, że ja dawki miała dostosowywane do ilości i wielkości pęcherzyków. Zawsze przed wizyta z podglądem pęcherzyków miałam robiony estradiol i prg. Ale nie wiem czy jakoś szczególnie patrzył na estradiol. Na pewno patrzył na prg, bo było wiadomo czy będzie transfer zaraz po punkcji czy jednak crio.
bralas ten lek. ?olgalutran. ?

reklama
hmmmm.... ciężko coś mi na ten temat powiedzieć. Ale to tez było na rośnięcie pęcherzyków?
Bo ja po 6dniach dostałam dodatkowo kolejny lek na 3 dni czyli od 6 dnia brałam dwa leki na raz.
To chyba na dojrzałość i zatrzymanie owulacji .? Juz zgłupialam. ...... no tu też pisze ze od 6 dnia ale ja nie dostałam 6 :szok:

To ja jż tez nie iwem o co kaman...
Chyba każda klinika inaczej podchodzi do stymulacji...
Eweunka a Ty od 1dc zaczynałaś stymulację czy jakoś inaczej? Przypomnij proszę mi

reklama
Bosze normalnie z takim bolem glowy sie obudzilam masakra:baffled: mam nadzieje ze to nie po menopurze ze spowodowane jakims wzrostem cisnienia :) czacha dymi :confused2:
Znowu chyba pogoda sie zmienia, a raczej napewno ja tez obudzilam sie z bolem , jak chodzilam nawet to czulam silne pulsowanie ale na szczescie wszystko poszlo precz , bylam na pobraniu krwi i jakos poszlo :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry