gosia321
Fanka BB :)
Wlasnie wzielam bo juz nie moglam wytrzymacCześć Gosiu,
to może być po menopurze. Chociaż ja akurat miałam tak po gonapeptylu przez kilka dni. Potem przeszło. Trzymaj się i w razie czego weź coś przeciwbólowego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wlasnie wzielam bo juz nie moglam wytrzymacCześć Gosiu,
to może być po menopurze. Chociaż ja akurat miałam tak po gonapeptylu przez kilka dni. Potem przeszło. Trzymaj się i w razie czego weź coś przeciwbólowego.
A mi wlasnie kawa przy tych zastrzykach jakos nie wchodzi zawsze 3- 4 dziennie a teraz 1 z rana i nie wypita do konca i czasami 2 w pracyHej dziewczyny
Ja napewno przy nastepnym transferze zastosuje wszystkie rady, czyli nospa i magnez, ustaliłam tez z moim m. ze w miare mozliwosci bede lezec, choc jakos tego nie widze :/
Gosiu ja mam taki problem z kawa jak Ty z papierosami, wiem, ze nie powinnam az tyle pic, ale jakos nie moge sie powstrzymac ;p jak nie wypije kawy o okreslonej porze to jestem kompletnie nieprzytomna i nie moge funkcjonować normalnie ehh
Ja piję nawet codziennie jedną jak mi się chce. Ale wcześniej zawsze mierze cisnienie czy mogę bo ostatnio mi się coś psujeKatharina, pomysl tak - nowy cykl, nowe możliwości! Na badania i dla siebie
Ja w ciąży bardzo rzadko kawę pije, zdarza się, ze raz na tydzień. A zbożowej nie mogę więc tez odpada. A wcześniej musiałam dwie dziennir co najmniej!
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiu, wiem, że to chyba marne pocieszenie, ale ja palilam do dnia transferu. 30.01 miałam transfer a jeszcze 29 wieczorem jak mąż gdzieś wyszedł to rzuciłam się do okna z papierosem, jak psychol
I udało się
Ale od lutego nie wzięłam papierosa do ust, mimo że mnie ciągnie jak diabli
Trzymajcie kciuki za moje Skarby![]()
Witaj w klubiew dodatku tez mi czacha dymi dzisiaj
![]()
Ja jak brałam leki to nie paliłam przed tez batdzo długo nie , za to po nie udanym transferze wróciło z potrójna siłaTo widze ze faktycznie nie tylko ja tu jestem takim malym nieogarnietym diabelkiem![]()

Tak słyszałam o tym.wiecie, że jeśli się dużo pali to gwałtowne odstawienie może być znacznie groźniejsze dla ciąży niż redukowanie powoli do zera?