Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po histero? A ja mialam hiperstymulacje...Katharina,
moglas po histero od razu funkcjonowac? czy bylas na zwolnieniu?
3 lata staran. 2 nieudane iui. Moj M eobil badania i jak bylo ze norma jest 15mlm to on mam 305 mln. Wiec on jest super tylko ja do dupy. Mam pco i jajek brak. Na nic nie reaguje normalnie. Konskie dawki a potem hiiperstymulacjeKochana Ty też?Przykro mi
A jaka jest Twoja historia? Długo się staracie? W jakiej klinice? Są jakieś powody niepowodzeń?
Ooo to super...juz widze jaka w weekend bedziesz podekscytowana...Cześć dziewczynyja we wtorek mam szykować sie na transfer
dzisiaj na wizycie lekarz mówił ze wszystko ok
endo mam 9mm i pobrali mi krew na progesteron czy aby napewno nie było owulki chociaż lekarz mówił ze na Usg nie widać pęcherzyka
mam nadzieje ze w końcu w ten wtorek spełni sie moje marzenie
![]()
Po histero? A ja mialam hiperstymulacje...
Wiesz co chyba bardzo tepa jestem...to to samo co droznosc jajowodow?a myslalam ze histeroskopie mialas![]()
Wiesz co chyba bardzo tepa jestem...to to samo co droznosc jajowodow?
To ja mialam jednak to pierwszeHisterosalpingografia albo Sono-HSG (ExEm Foam), czyli sonohisterosalpingografia,nazywa sie tak samo,tylko zaleznie od tego co sie bada wprowadza sie plyn do jajowodow,albo macicy albo obywu.