malutkikaczorek
Fanka BB :)
Do invitro potrzebne są drożne jajowody i histeroskopia???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bedzie mi sie dłużyło do wtorku :/ jakie endo właściwie powinno byc do transferu? Do invitro potrzebne są drożne jajowody i histeroskopia?
Z tego co wiem to nie...Do invitro potrzebne są drożne jajowody i histeroskopia???
To ja mialam jednak to pierwsze...bez nawet tabletki przeciwbolowej...bolalo mnie bardzo...i to dziwne uszczypniecie i pociagniecie i jak ten plyn wpuszczali. Ja to mialam w szpitalu w piatek i jakos przez weekend doszlam do siebie i w pon do roboty
Ojejku...to przykre...mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze...moja siostra ma dwie macice i miala 6 nieudanych iui i 1 nieudane in vitro...az zaszla naturalnie...ja bede spala,chociaz mam juz troche galara,bo ostatnio okazalo soe ,ze mam dwa kopletnie zapchane jajowody(nie do uratowania) pozrastane prawie z plecami.
No i w tym momencie dowiedzialam sie,AMEN dzieci nie bedzie
Macice mi tez badali i podobno bylo wsjo ok,ale juz 3 lata minely....
Cześć dziewczynyja we wtorek mam szykować sie na transfer
dzisiaj na wizycie lekarz mówił ze wszystko ok
endo mam 9mm i pobrali mi krew na progesteron czy aby napewno nie było owulki chociaż lekarz mówił ze na Usg nie widać pęcherzyka
mam nadzieje ze w końcu w ten wtorek spełni sie moje marzenie
![]()
Ojejku...to przykre...mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze...moja siostra ma dwie macice i miala 6 nieudanych iui i 1 nieudane in vitro...az zaszla naturalnie...
No taki teraz sama po sobie widzisz jak dziala sztuczny cykl,to o czym gadalysmy 2 dni temu![]()
A moze organizm wytwarza przecieciala wywala zarodek?szukam przyczyny dlaczego nie dochodzi do implantacji,cos musi byc.