ewelin86
Fanka BB :)
30 sztukIle szt w opakowaniu. ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
30 sztukIle szt w opakowaniu. ?
Tez miałam po punkcji 3 × 200 mgEwunka ja biorę 2x 300mg tej luteiny
Pisanka ja wstaje o 6 na zastrzyk luteine i estradiol potem drzemie do 7:40 na następne leki a potem jeszcze trochę pospie i wstajeZazdroszczę spaniaja po 5 się budze
od dnia transferu
najpóźniej wstalam o 7:/ już dwa mc jestem rannym ptaszkiem
![]()
Te zastrzyki to masakraPisanko powiem Ci, ze moja babcia ma cukrzyce i bierze zastrzyki 5 razy dziennie :/ jak ja brałam swoje to po tygodniu juz miałam dosc, wiec nie mamy tak najgorzej.
A co do spania to ja wstaje codziennie o 6 rano i jeszcze w nocy do młodego, ale ostatnio mam juz dosc i przeczekuje jego płaczki, najczesciej pomarudzi w nocy z 20 min i spi dalej, a jak ja do niego wstaje to juz przed kolejne 2 godziny nie moge zasnac :/
Oj tak, bateria zapasowa by sie przydała. A co dopiero bedzie pózniej ? Ja staram sie przyzwyczajać spać na lewym boku, ponoć zalecane. Ale nie wyrabiam całą noc. Zwykle spałam na brzuchu a teraz jest to już niemożliwe wiec cieżko. Ok 1 budzę sie na we i tak do 4 sie kręcę. A ze mój M wstaje o 5 do pracy to już mam po spaniu. Ponoć jak brzusio jest już duży i Dzidzia sie wierci to już wogóle masakra ze spaniem. Myśle ze zaczniemy sie wysypiać jakoś po jego komuniTe zastrzyki to masakraspanie to samo
człowiek powinien mięc jakieś zapasowe baterie
![]()
Ja to samo na lewym ale przekrecam się na brzuch :/ dzisiaj to chyba rekord pobilam w ilości kręcenia się w łóżkuOj tak, bateria zapasowa by sie przydała. A co dopiero bedzie pózniej ? Ja staram sie przyzwyczajać spać na lewym boku, ponoć zalecane. Ale nie wyrabiam całą noc. Zwykle spałam na brzuchu a teraz jest to już niemożliwe wiec cieżko. Ok 1 budzę sie na we i tak do 4 sie kręcę. A ze mój M wstaje o 5 do pracy to już mam po spaniu. Ponoć jak brzusio jest już duży i Dzidzia sie wierci to już wogóle masakra ze spaniem. Myśle ze zaczniemy sie wysypiać jakoś po jego komuni![]()