Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Natka ja jeszcze sie trzymam ale już nie wierzę...brzuch boli jak na @ ,bulgocze tez jak przed @ , plamienie caly czas jest, dzis nawet maly skrzep bylKoralik jak na dziś u Ciebie? Trzymasz się? Już niedługo do piątku wytrzymasz
Zaraz to naprawieZostałam "pożarta"8 czerwiec wizyta kontrolna
![]()
Anice tez sie zdarzalo nie ma sie czym "stresowac"Zaraz to naprawie
To wlasnie jest skutek wysylania kalendarza przez telefon![]()
Mnie ciekawila różnica między luteiną a lutinus .Laski,wrzucalam pare dni temu do naszego Slownika in vitro,na temat Progesteronu i jego wchłanialnosci.
No ja się trzymam jest termin @ czasem tylko coś pociągnie i zaboli ale oprócz luteiny jest czysto. Piersi bolą niemiłosiernie w nocy jak się na nie położę to od razu się budzęNatka ja jeszcze sie trzymam ale już nie wierzę...brzuch boli jak na @ ,bulgocze tez jak przed @ , plamienie caly czas jest, dzis nawet maly skrzep byljedynie cycki nie bolą. Wiec raczej nic z tego.
A Ty jak Kochana? Mam nadzieje ze spokoj i czysto :*
Ogrodnik zasial to kielkujeNo ja się trzymam jest termin @ czasem tylko coś pociągnie i zaboli ale oprócz luteiny jest czysto. Piersi bolą niemiłosiernie w nocy jak się na nie położę to od razu się budzę)Przekonamy się za dwa dni co z tego zakielkowalo może Dr.Ogrodnik mial rękę
A Ty się nie załamuj kochana bo ja też miałam chwilę takie jak Ty ale dziewczyny mnie tu szybko do pionu postawiły że trzeba w kropki wierzyć więc głowa do góry. Zadzwoń do lekarki że nadal plamisz !może dołoży leków.
To dziwny masz zestaw ja mam Lutinusa i estrogen fragmin Encorton plus witaminy i kwas foliowy a przez 5 dni od punkcji brałam zamur antybiotykOgrodnik zasial to kielkujecos czuje ze u Ciebie sie udało.
Wczoraj do niej pisałam to tylko powiedziala ze dobrze by bylo jakby plamienie się skończyłlekach nic, zreszta ja tylko luteine i encorton biore.