reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej dziewczynki! Witam nowe osobki, milo mi poznac i trzymam kciuczki za Was!
mialam dzis jechac skontrolowac betke ale nawet mi sie z domu nie chce wyjsc tak koszmarnie wieje i zimnica poza tym pobolewa brzuszek jak zbyt duzo chodze moje malenstwa zdecydowanie wola spokoj:cool2:w nocy najbardziej sie w brzuszku rzadza dzis mi nie daly prawie cala spac:-) ale za to zrobilam sobie sikanca mojego pierwszego a co tam raz trzeba:-p ta druga testowa krecha wyszla grubsza od tej kontrolnej:-)
juditko jak sie czujesz?? pisz bo umieram z ciekawosci;-)

Witam nowe dziewczyny na forum i za wszystkie tak samo trzymam kciuki:tak: A dla polepszenia efektow,przesylam wiruski ciazowe z 40 tc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć dziewczynki, wpadłam tylko się pochwalić, że termin punkcji w środę o 8 rano, wygląda na to że jest 10 dużych pęcherzyków :-) w sumie to ten czas szybko zleciał.

Czarnykocie, to to już 40tc??!! :shocked2: trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie, i łapczywie łapie Twoje fluidki. Daj znać koniecznie jak już przytulisz swoje maleństwo.

Lindi, nie zamartwiaj się mieśniakiem, 3 cm to nie jest znowu taki duży, a często kobietom z mięśniakami każą zahodzić w ciążę, bo czasami powoduje to ich zniknięcie. Będzie dobrze.

Ostatnia edycja:
reklama
Boje sie go bo miesniak ma 3cm, a dzidzius 7mm. Jestem w 5 tygodniu i strasznie się boję że przez to mogę stracic ciaze. Lekarz się kazał nie martwic ale jak przeczytałam informacje na necie to mi sie goraco zrobiło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry