reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie wszystkie :-)

palu_nr1
ja wyprodukowałam 20 szt. i hiperki nie było. Myślę, że lekarz będzie wiedział czy ją masz czy nie i w odpowiednim czasie zareaguje.
sakmi1 wynik zamieszczę później bo mam odebrać po 15-stej i mam nadzieję tzn wiem, że będzie prawidłowy przyrost.
danii Myśl pozytywnie od samego początku!

Ostatnia edycja:
reklama
aiasha_23- wiem wiem poczekam jeszzce jak zacznie mi sie nowy cykl i wtedy dokladnie bede notowac kiedy mnie boli:D i w lutym jakos pojde do lekarza sobie :) teraz niemam na to czasu , w poniedzialek jeden egzamin w styczniu drugi :) zmobilizowalam sie do nauki :) a Ty kochana jak sie trzymasz ?:D pewnie szczesliwa nie ?:D strazsnie sie ciesze :) bede ciocia <jupi>

danii
Cieszę się , że już Ci trochę lepiej. Zobaczysz , że wszystko jeszcze będzie ok. danii a przypomij mi jakiej klasy miałaś zarodki , z tego co pamiętam to chyba A , AB. Jeżeli tak było to nie zamartwiaj się niepotrzebnie , wszystko było ok ale niestety nie przyszła na Ciebie pora. Jesteś w programie do skutku więc do skutku musisz walczyć.
Odpocznij i podejdź kolejny raz.

joweg Faktycznie zbyt często masz te migreny. Myślę , że nie powinnaś tego lekceważyć i wybierz się do lekarza.

Magdusia 31 Fajnie że punkcja już w sobotę. Jeżeli będziesz miała podawane zarodki w 3 dobie to będziemy razem fiksować.
Ja mam mieć criotransfer we wtorek jeżeli oczywiście moje śnieżynki przeżyją.

jeszcze poczekam i pojde do lekarza bo to nie do wytrzymania od rano znowu to samo :/ ale wzeilam tabletke jak juz mnie zaczelo mulic to stanelo w miejscu az tak mocno nie boli ale boli , czasami chcialabym juz byc po menopauzie , moze wtedy bedzie lepiej :) hehe

palu pytałaś wcześniej czy miałam hiperke. Myślę, że tak ale niezbyt ciężką. Lekarza zakończył stymulację przy estradiolu równym 2900. Miałam bardzo powiększone jajniki, dość silny ból, spuchnięty i twardy brzuch, ból się później rozprzestrzenił na całą jamę brzuszną. Ale to trwało do kilku dni po punkcji. Dziś 7dpt została mi opuchlizna i tylko czasem coś zaboli przy gwałtowniejszym ruchu, muszę powiedzieć, że czuję się już naprawdę dobrze. Tak jak Ci inne dziewczyny pisały, pij dużo, jedz białko i się nie zamartwiaj, lekarz prowadzący zareaguje jak będzie widział, że coś się zaczyna dziać.

palu - nie martw się, w razie ryzyka na pewno coś dostaniesz. Ja przy 15 pobranych i powiększonych jajnikach miałam przetoczony hes w dniu punkcji i w dniu transferu (1 zarodek). W dniu transferu dostałam jeszcze dostinex przez 7 lub 8 dni. Mi to w sumie mogli podać dwa, tak jak potem rozmawiałam z moim lekarzem, który niestety nie mógł mi robić transferu. Także głowa do góry, na pewno zrobią wszystko, żeby zminimalizować ryzyko. Pozdrawiam !

reklama
Do góry