misis188
Fanka BB :)
Tak. Miałam laparoskopie, histeroskopię i hromoskopię w jednym. Nie udało się nic z nimi zrobićHej, ja też mam problem z niedrożnymi jajowodami. Miałaś robiona laparoskopie?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak. Miałam laparoskopie, histeroskopię i hromoskopię w jednym. Nie udało się nic z nimi zrobićHej, ja też mam problem z niedrożnymi jajowodami. Miałaś robiona laparoskopie?
Dziękuję zjem obiad i lecę tańczyć !
Który to Twój transfer. ?
I jutro który dzień. ?
A,zapomniała bym
Dla dziewczyn,które mają Hashimoto. Mój endokrynolog kazał mi kupić i brać Selen,1 tabletka dziennie.
Zobacz załącznik 762714
Co to znaczy morulami?? ale nowe pojeciaPobrali mi 5 komórek, z czego 4 były dojrzałe. Wszystkie się zapłodniły. Do blastocysty doszła tylko jedna, pozostałe zostały morulami w 6 dniu.
Codziennie tak wcinasz?Jedz orzechy brazylijskie najwieksze zrodlo selenu ja jem razem z m dla niego na poprawe parametrow nasienia dla mnie wlasnie na tarczyce![]()
To pewbie jutro rano zadzwonia. Dzieki ewunkaU mnie po 24 -30 godzinach
To zarodki w 4 dniu rozwoju jesli w 5 dniu nie stana sie blastkami to sa male szanse na ciaze z nich ale nie przekresla to nic przykladem jest husan ktorej lekarz morulki zostawil do 6 czy 7 dnia juz nie pamietam i stala sie blastkaCo to znaczy morulami?? ale nowe pojeciamusze sie podszkolic
Tak cidziennie po 2 3 sztuki jedna juz zapewnia 100% zapotrzebowanie organizmu teraz mielismy tydzien przerwy bo czekamy ba nowa dosrawe
CzadTo zarodki w 4 dniu rozwoju jesli w 5 dniu nie stana sie blastkami to sa male szanse na ciaze z nich ale nie przekresla to nic przykladem jest husan ktorej lekarz morulki zostawil do 6 czy 7 dnia juz nie pamietam i stala sie blastka![]()
To musze jutro kupićTak cidziennie po 2 3 sztuki jedna juz zapewnia 100% zapotrzebowanie organizmu teraz mielismy tydzien przerwy bo czekamy ba nowa dosrawe
Sa dobre wiec ciezko sie powstrzymac zeby nie jesc wieceja przynajmniej to 2 tabletki mniej i dla mnie i dla m bo te orzechy maja mega dawki selenu i cynku w postaci naturalnej dla faceta rewelacja przy obnizonych parametrach nasienia.