jagodaaga
Fanka BB :)
Nie stresuj sie. Mialam podobnie, a potem pieknie urosloWizyte mam na 16.15...jestem po 5 zastrzyku dawka 112.5...ale z tym lekiem raczej dupa...wczoraj musialam zrobic badania...progesteron 0.7 estradiol 450![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie stresuj sie. Mialam podobnie, a potem pieknie urosloWizyte mam na 16.15...jestem po 5 zastrzyku dawka 112.5...ale z tym lekiem raczej dupa...wczoraj musialam zrobic badania...progesteron 0.7 estradiol 450![]()
Kobietki jeszcze bardziej prosze o kciuki za moje zarodeczki w brzuchu bo niestety do mrożenia żaden z pozostałej trójki nie wytrwał.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno mocno:-)Kobietki jeszcze bardziej prosze o kciuki za moje zarodeczki w brzuchu bo niestety do mrożenia żaden z pozostałej trójki nie wytrwał.
Kobietki jeszcze bardziej prosze o kciuki za moje zarodeczki w brzuchu bo niestety do mrożenia żaden z pozostałej trójki nie wytrwał.
No właśnie nie. U mnie w klinice takich wymogów nie ma, a pacjentki w ciążę zachodzą. Ja się naczytałam o tych zakazach i obostrzeniach, zastosowałam się, a okazało się, że niepotrzebnie, bo oni tego nie wymagali ani podczas punkcji, ani podczas transferu.
Powiedzieli mi, że to są jakieś bzdury i nie ma takich obostrzeń, a ja mam się po prostu dobrze czuć. Znów wychodzi na to, że co klinika, to inne zasady, nie ma jednych uniwersalnych![]()
Na 9 ale bylismy wczesniej i tak cie wpyszcza![]()
Tak 20 dni antyków i wizyta z resztą wynikówNatalka a ty kiedy będziesz teraz miała wizytę? Po 20 dniach antyków?