reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja nie mam kliniki takowej w swoim miescie...mnie moja gin miala przygotowac do transferu...musialabym znalezc teraz gin z ogloszenia...a czy bedzie mial jakiekolwiek pojecie o crio...
W ktorym dniu cyklu jest crio?
I jakie leki trzeba brac? Jakies zastrzyki?
Ja od 2dc brałam estrofem (przepisał Ci ktoś?), bo to było na sztucznym cyklu. W 12dc miałam usg kontrolne i na tej wizycie wyznzcono termin crio. Od dnia poprzedzającego transfer brałam zastrzyki.pzreciwzakrzepowe, encorton. A po transferze progesteron.
Może być tak, ze zrobią Ci crio na cyklu naturalnym, tzn będą czasy usg i trzeba czekać do momentu pęknięcia pęcherzyka. Na sztucznym łatwiej ustalić datę transferu

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od 2dc brałam estrofem (przepisał Ci ktoś?), bo to było na sztucznym cyklu. W 12dc miałam usg kontrolne i na tej wizycie wyznzcono termin crio. Od dnia poprzedzającego transfer brałam zastrzyki.pzreciwzakrzepowe, encorton. A po transferze progesteron.
Może być tak, ze zrobią Ci crio na cyklu naturalnym, tzn będą czasy usg i trzeba czekać do momentu pęknięcia pęcherzyka. Na sztucznym łatwiej ustalić datę transferu

U mnie pecherzyk sam z siebie nie rosnie :( tylko po wspomagaczach...

Może mają jakiś termin wieczorny jutro[emoji47]? Wiem, że spore zamieszanie i odległość. Ale uwierz mi, da się! ja w 24h zorganizowalam badanie, na którego wynik czeka się średnio 4dni i przyjechałam w sumie blisko ponad 1000km (dzien po dniu ) do kliniki. Crio sie odbylo ;) trzymam kciuki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry