Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie...tylko luteine...a estrofem tez powinnam brac?Katharina, Ty już nie bierzesz estrofemu wcale?
Ja też mam heparyne ze zniżką, bez żadnych badań i wskazan
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
A leczysz się w Białymstoku czy gdzie indziej?Witam ja też dostaje wszystko łącznie z fragminem na zniżkę od początku i wogule nie mam wskazań do brania
Bole glowy ustaly jak tylko odstawilam estrofem...teraz biore luteine i bardzo dobrze sie czuje...
A czy to normalne ze ta luteina dopochwowa wycieka pozniej na bielizne?
Siostra opieprzyla szwagra i sam zagadal ze mnie zawiezie...
Lekarz kazał juz odstawić?Nie...tylko luteine...a estrofem tez powinnam brac?
Kasiu, ja od punkcji do negatywnej bety brałam 3 razy dziennie estrofem (doustnie) i tak samo lutinusa (dopochwowo).Nie...tylko luteine...a estrofem tez powinnam brac?
Niestety, z biegiem czasu ani z luteiną ani lutinusem nie jest lepiej. trzeba się przyzwyczaić.Wlasnie zamierzałam o to zapytać, ale troche głupio mi było... Hehe choc tu przeciez wszystkie w temacie . Ja bez wkładek ani rusz. Nie dość , ze mam mokro ciagle ( mam nadzieje ze to normalne ...??) to po kilku godz od 'aplikacji' luteiny ta mazia zostaje ' wypluta' na wkładkę ... Troche to męczące ... Ale mam nadzieje, ze szybko minie . ..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom