reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

anna_ a jak juz Ci wsadzil Twoje dzieciaki to robil Ci jeszcze USG czy juz nie?
masz trzy bobaski w sobie to musi byc dobrze

Usg zrobili mi po wprowadzeniu cewnika, przed wprowadzeniem zarodkow, żeby sprawdzić czy jest na odpowiednim miejscu. Po juz nie.
Magdusiagratuluję i zazdroszczę pięknego widoku usg:)
Meg też uważam, że samemu nie można leków dostawać, trzeba zadzwonić do kliniki. Co do Criotransferu to możesz podejść na cyklu naturalnym jeśli masz normalne owulacje i to od razu w tym cyklu. Umawiasz sie na pierwsza wizytę 10 dc i obserwujesz rosnący pecherzyk. Potem 5dni po owulacja (bo masz blastocysty) jest kriotransfer. W mojej klinice kosztował 1200zl.

Ostatnia edycja:
reklama
nio i nadal nikt nie kupil Puregonu ode mnie... a mam do sprzedania te najwieksze opakowanie Puregonu 900jm. Sprzedam znacznie taniej niz w aptece wiec jesli komus potrzebny to dajcie znac...

anna przesyłam fluidki ciążowe &&&&&&&&&&& żeby zarodeczki zostały z Tobą
Meg bardzo mi przykro,że sie nie udało-następnym na pewno się uda-u mnie w klinice było tak,że jeśli się nie uda, to zadzwonić i poinformować ich oraz leki odstawić-najlepiej zadzwoń i Ci wyjaśnia

Jestem po 1 USG -wszystko jest w porządku i jest piekny pęcherzyk płodowy-USG serduszkowe 24 stycznia:-)
Gratuluje:-):-):-):-):-)

A ja kiepsko sie czuje zawroty glowy wszystko mnie boli nogi rece masakra jakas. Leze bo nieda sie chodzi mam wrazenie ze sie wywroce.:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anna_ trzymam kciuki żeby dzieciaczki zostały u Ciebie ;)

Dziewczyny ja byłam u endo bo moje TSH wyszło 3,67. Przepisała mi euthyrox 25, powiedziała że do 6 tyg. powinno spaść do 1-2 i jak spadnie to mogę podchodzić do in vitro tylko euthyrox mam brać aż do porodu (w przypadku zajścia w ciążę :) ) Czy któraś z Was brała ten lek? Jak samopoczucie po nim? Ja tak się boję skutków ubocznych... Zwłaszcza ze 28 stycznia bierzemy ślub, a leki mam brać od jutra :)
A i Pani doktor mi poleciła, że jesli w Warszawie to INVIMED a nie NOVUM... i tak się własnie zdecyduję, bo na poczatku też byłam za INVIMEDEM tylko ten mój lekarz jest powiązany z Novum, ale w końcu moje zdanie ważniejsze :)

A ja kiepsko sie czuje zawroty glowy wszystko mnie boli nogi rece masakra jakas. Leze bo nieda sie chodzi mam wrazenie ze sie wywroce.:-(

Ale z tego co wcześniej zrozumiałam jesteś w ciązy, tak? Może dlatego... :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej i jestem juz po egzaminie niepotrzebnie sie stresowalam :) maz byl po wyniki badan i sa dla nas nie jednoznaczne w sumie jedno wyklucza drugie niby ma cos na plucach 4,2 cm a w nasteponym zdaniu pisze ze wzsytsko jest bez zmian :) to chyba jakis dowcip i chyba ktos sie znowu pomylil mam tego juz dosc :(:(:((

Meg
strasznie mi przykro, tule mocno
ty sie leczysz w krakowie w macierzynstwie chyba dobrze pamietam... jak cos pokrecilam to przepraszam... criotransfer kosztuje chyba 1000zl jak sie nie myle bo ja podchodzilam w czerwcu i moge juz nie pamietac... do criotransferu niby mozna podchodzic w nastepnym cyklu...

Ostatnia edycja:
reklama
mi mi ja musze odczekac jeden cykl zeby podejsc do crio ale na razie nie podchodzimy... normalnie jakkos teraz maialbym juz crio :):-)

Do góry