gosia321
Fanka BB :)
Eee nie boj sie bedzie dobrze to ten kropek jak juz szyjka uciekla to powinno byc okTaaaa jak że mną nikt nie będzie się chciał wymieniać bo daleko
Czuje się dobrze ....
Dzwonie czasem się boje ze dzień bety się zbliża. .....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Eee nie boj sie bedzie dobrze to ten kropek jak juz szyjka uciekla to powinno byc okTaaaa jak że mną nikt nie będzie się chciał wymieniać bo daleko
Czuje się dobrze ....
Dzwonie czasem się boje ze dzień bety się zbliża. .....
Nie nie...mam meza...wyjechal 4 miesiace temu na misje...zostawil mi tylko plemniki...I zdecydowałas się na samotne macierzyństwo? Podziwiama jeśli mogę zapytać...rozumiem że żeby podejść do ivf korzystałas z banku nasienia czy jak? Mam nadzieję że niczym cie nie uraze że o to pytam
![]()
AhaNie nie...mam meza...wyjechal 4 miesiace temu na misje...zostawil mi tylko plemniki...i sama sie ze wszystkim bujam
![]()
Za 2 miesiace dopieroAharozumiem
i kiedy zobaczysz męża znów?
Z tego co wiem to można, ale raczej z zabezpieczeniem. Chociaż to też zależy, czy na naturalnym jesteś. Chodzi głównie o to, żeby jakimś cudem nie zaciążyć, a potem transferu nie robićDziewczyny, a ja mam pytanie ...a co z przytulanie z męźusiem przed crio?? Zabronione jest czy nie?) zapomniałam doktorka zapytać, a mężuś w odstawkę poszedł hehe tak na wszelki wypadek
![]()
U nas pierwszy był strzałem w dziesiątkę, za to potem dwa mrozaki i jeden świeży nieudane oraz trzy naturalne porażki, nawet przy becie 12 tysięcyDziewczyny którym się udało - który Wasz transfer okazał się szczęśliwy? Czasami zastanawiam się, że jak za pierwszym razem się nie udało, to z każdym kolejnym będzie trudniej... i szanse coraz mniejsze.
dla mnie nastawienie nie ma żadnego znaczenia - zanim się zagnieździ to w zasadzie osobny byt. A potem? Jakoś nie wierzę, żeby endometrium w jakikolwiek sposób potrafiło przekazać emocje.
Ja za każdym razem liczyłam na to, że się uda, ale planowałam już kolejne podejście.
Dziewczyny którym się udało - który Wasz transfer okazał się szczęśliwy? Czasami zastanawiam się, że jak za pierwszym razem się nie udało, to z każdym kolejnym będzie trudniej... i szanse coraz mniejsze.