reklama

Kto po in vitro?

reklama
Świeżutka, pachnąca, prosto z księgarni :) Dziś premiera - jeśli znacie, to nie trzeba zachęcać, jeśli nie - gorąco polecam tę autorkę :)

Załączniki

• IMG_20160929_125835.JPG
    IMG_20160929_125835.JPG
    668,8 KB · Wyświetleń: 93
Czytalam Florystke tej autorki...bylam zachwycona...pochlonela mnie w calosci...
Polecam każdą jej książkę. Gdybyś mieszkała bliżej, mogłabym Ci pożyczyć, bo mam wszystkie :) Zresztą w ogóle jestem molem książkowym i o ile z zakupami dla maleństwa chcę poczekać do grudnia, to mama kupiła nam już trzy bajki z tej serii Disneya, która teraz wychodzi. Będzie mól junior ;)

Polecam każdą jej książkę. Gdybyś mieszkała bliżej, mogłabym Ci pożyczyć, bo mam wszystkie :) Zresztą w ogóle jestem molem książkowym i o ile z zakupami dla maleństwa chcę poczekać do grudnia, to mama kupiła nam już trzy bajki z tej serii Disneya, która teraz wychodzi. Będzie mól junior ;)
To dobrze...niech sie wrodzi w mamusie...a jak lubisz czytac to korzystasz tez z eczytnika książek? Czy on jest godny polecenia?

Ooo ja uwielbiam kryminały, ale tej autorki nic nie czytałam....hmmm chyba się słyszę. Od czego proponujesz zacząć?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry