reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzieki dziewczyny tez mam nadzieje ze to bedzie ten kropek:)

Blastka - strasznie mi przykro...

Hoope - czekam na dobre wiesci:)

Malutkikaczorku o ktorej transfer? I ilo dniowy kropek?

Ja na 14 po blastke musze sie stawic:)

Dziewczyny milego piatku:)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry
Dziekuje wszystkim za miłe i ciepłe słowa:)
Ja mam byc w klinice na 12 :)
I myślę sobie ze co ma być to będzie:)
Na siłę przeznaczenia nie oszukam :)

Dziewczyny trzymam kciuki za dziś Hooope86 wysokiej bety ,Ema Kaczorku niech kropeczki juz z wami zostaną :) Ewcia ja dalej trzymam kciuki razy trzy proszę nie stresować ni dzieci ze źle trzymają za ciocie Ewcie jeszcze nic nie przesadzone :biggrin2:;-) ;)
Przesadzi się w poniedziałek. ... ale czarno to widzę. ....
Ale gdzieś tam z tyłu jestem szczęśliwa ze miałam w sobie swój embrionek

Dziewczyny powodzenia na transferach niech kropki zostana z Wami na zawsze

Hooppe jakos nie moge uwierzyc w Twoje niepowodzenie , Bedzie dobrze mysl pozytywnie

Ja jestem dzis 5 dzien po transferze , luteina niestety lekko podbarwiona na braz -znam to u mnie to zly znak ale nie przestaje wierzyc

Przyjemnosci zycze

Jeszcze kilka dni do bety... trzymam kciuki, mocno, mocno [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki Drogie. Dziękuję że pytacie. Beta < 0,1 wiecie, co to oznacza. Lekarz kazał odstawić leki. Wczoraj płakałam całą noc, bo to czułam. Dzisiaj już tylko bezbrzeżny smutek mi towarzyszy. Moja nadzieja umarła. Ale jestem całym sercem z tymi, które walczą i pragną i znów walczą.
Bardzo mi przykro :( ja też jestem po pierwszym niepowodzeniu więc domyślam się co możesz czuć:( ale głowa do góry,nie poddawaj sie i walcz dalej!

Jeszcze kilka dni do bety... trzymam kciuki, mocno, mocno [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj rano tez byla lekko podbarwiona , ale tak mini mini , pozniej juz nie i dzis rano to samo
Myslicie ze nie wszystko stracone ??
Okres mialam 12.09 wiec to chyba za wczesnie na cokolwiek a beta dopiero za dobry tydzien a juz sie tak zaczyna ...swietnie

Wczoraj rano tez byla lekko podbarwiona , ale tak mini mini , pozniej juz nie i dzis rano to samo
Myslicie ze nie wszystko stracone ??
Okres mialam 12.09 wiec to chyba za wczesnie na cokolwiek a beta dopiero za dobry tydzien a juz sie tak zaczyna ...swietnie
Jedynym pozytywnym obiawem ciąży jest beta. Reszta może znaczyć wszystko. ....
Ja mam dziś 12dpt 2 dniowego embrionka od wczoraj plamie ale co to znaczy dowiemy się w poniedziałek po becie.
Można bety robić wcześniej ......
Ale ja czekam do dnia 15 mając nadzieję .
Wtedy beta jest jednoznaczna daje albo 3 cyfry albo wcale.

reklama
Blastka, bardzo mi przykro :( Wypłacz się, wykrzycz i wracaj do walki.

Hoope, jeśli plamienie się nie rozkręciło, to nic straconego. Trzymam kciuki za wysoką betę :)

Powodzenia na transferach, dziewczyny!

Ewcia, chyba trzeba Cię przywołać do porządku ;) Koncentruj się na tym, że to plamienie implantacyjne. Kropek jest waleczny, da radę! Tyle osób tu za niego tupie nóżką, że nie może być inaczej :-*
Mój mały zuch. .... taki śliczny

Do góry