butterfly1331
Moderator
Tylko przed punkcją, Gosiu. Po niej byłam obolała i głównie leżałam w domu. W 3dpt zaczęłam chodzić na krótkie spacery.Motylku mam pytanie przed transferem tez szlas na masaz czy tylko przed punkcja ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko przed punkcją, Gosiu. Po niej byłam obolała i głównie leżałam w domu. W 3dpt zaczęłam chodzić na krótkie spacery.Motylku mam pytanie przed transferem tez szlas na masaz czy tylko przed punkcja ??
Na tym filmiku to wyglada jak tabata w Ciechocinku, a w rzeczywistosci to pada sie na pysk[emoji12] u nas to inaczej wygladalo[emoji6]
Hiperki jeszcze na szczęście nie mam,ale na wszelki wypadekBeataWarszawa. Teraz doczytalam ze Ty to bialko chcesz pod hiperke, a nie cwiczenia. Pij 2 razy dziennie[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Po transferze tez mozesz, ale po pozytywnej becie bym odstawila.Hiperki jeszcze na szczęście nie mam,ale na wszelki wypadek
A jak do tego smaczne...
Zresztą po transferze chyba tez można to pić, bo zalecają dietę wysoko białkowa
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Skąd to zamawiacie? Bo szukam ale brak w magazynie :/O takie. Lepszego w smaku nie znajdziecie. Maz tez cwiczy wiec przerobilismy duzo. Z Olimpu niedobre w smaku. Te sa obledne, uzaleznicie sie. Smakow jest kilka
Zobacz załącznik 778315
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupuje w Silesii w Katowicach( w galerii handlowej) bo ciezko ja dostac. Musisz poszukac na internecie napewno gdzies bedzie dostepna.Skąd to zamawiacie? Bo szukam ale brak w magazynie :/
Na allegro saSkąd to zamawiacie? Bo szukam ale brak w magazynie :/
My też już po. Maluchowi pięknie bije serduszko, jest główka, rączki i nóżkiZa dwa tygodnie odstawiam resztę leków.
31.10 badania prenatalne, a 10.11 kolejna wizyta.